Piatok 27. 09. 2024 17:26:40 | Meniny má Cyprián

Ružomberskí mestskí policajti odvrátili tragédiu na železničnom priecestí

Rýchla reakcia hliadky Mestskej polície Ružomberok zachránila život 60-ročnému mužovi, ktorý ležal na železničnom priecestí zjavne pod vplyvom alkoholu. Vďaka oznámeniu na tiesňovú linku 112 sa podarilo predísť tragédii.

Juliana Krčulová|27. september 2024|15:00:03

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Mestská polícia Ružomberok

Súvisiaci článok
Finančná správa zaistila v poľskej dodávke na Kysuciach viac ako dva milióny cigariet
Čítajte viac >

Hliadka Mestskej polície Ružomberok zabránila nešťastiu

Stačila by chvíľa a mohlo dôjsť k tragédii. Vo štvrtok 26. septembra podvečer hliadka Mestskej polície Ružomberok reagovala na oznámenie z tiesňovej linky 112. Na železničnom priecestí medzi ulicami Textilná a Žigmunda Silbigera mal ležať muž.

„Policajti na priecestí naozaj našli ležať muža, zjavne pod vplyvom alkoholu, opretého o jednu koľaj. Ihneď ho odtiahli do bezpečia. Za malú chvíľu tou koľajou prechádzali dva vlaky, ak by tam muž ostal ležať, s veľkou pravdepodobnosťou by to skončilo nešťastím,“ priblížil hovorca mesta Ružomberok, Vladimír Miškovčík, na sociálnej sieti.

60-ročný muž z okresu Ružomberok mal podľa jeho slov drobné zranenia na hlave. Policajti následne privolali posádku rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá mu poskytla prvotné ošetrenie. Hliadka pomohla zdravotníkom naložiť muža do sanitky a bol prevezený do nemocnice.

„Ďakujeme, že nie ste ľahostajní k svojmu okoliu. Aj jednoduché oznámenie na tiesňovú linku 112 alebo 159 (Mestská polícia) môže zachrániť niekomu život,“ dodal hovorca mesta Ružomberok.


Súvisiaci článok
Obec na Liptove rieši veľký problém. Z účtov strediska bytového hospodárstva zmizol veľký balík peňazí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť