Piatok 27. 09. 2024 19:15:24 | Meniny má Cyprián

Muž z Turzovky sa vyhrážal kamarátovi. Súdne pojednávanie však muselo byť prerušené z tohto dôvodu

Jozef z Turzovky čelí obvineniu. Svojmu kamarátovi sa vyhrážal zabitím, preto sa dostavil na súd v Čadci. Avšak, pojednávanie muselo byť prerušené. Televízia JOJ informovala o prípade vo svojej reportáži.

Radka Kostánová|22. september 2024|15:00:45

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Ranná dopravná nehoda na Kysuciach: Vodiči skončili s vážnymi zraneniami v nemocnici
Čítajte viac >

Obžalovaný na súde reagoval divne

39-ročný muž z Turzovky čelí obvineniu za to, že sa vyhrážal svojmu kamarátovi zabitím. Podľa informácií z Televízie JOJ sa preto dostavil na súd v Čadci, aby mohol začať proces ohľadom tejto udalosti. Sudca však musel zakrátko pojednávanie prerušiť. Bolo to pre vážny a nečakaný dôvod.

Podľa slov Televízie JOJ Jozef reagoval na súde čudne a netušil, že má mať pojednávanie pre nebezpečné vyhrážanie. Neskôr, keď vypovedal pred sudcom, pôsobil tiež zmätene.

joj.png Zdroj: noviny.sk

Muž sa pred súdom posilnil alkoholom

39-ročný Jozef nedokázal na súde plynule popísať konflikt s dvomi kamarátmi, pri ktorom mal na jedného kričať, že ho zabije. „Nie zabitím, ja som povedal, že mu dám po pysku,“ opísal pre TV JOJ Jozef. Podľa polície pri prudkom spore Jozef držal nôž, avšak on tvrdí, že ho schmatol do ruky len preto, že sa chcel brániť. „Oni ma napadli, jeden ma chytil, druhý a bil a ten vytiahol nožík spoza opasku,“ priblížil pre TV JOJ obžalovaný.

V súdnej sieni sa ukázalo, že Jozef bez alkoholu nevydržal pred týmto pojednávaním a posilnil sa. Argumentoval tým, že si vypil, lebo bol nervózny.

Obžalovaný dychovú skúšku odmietol a sudca odročil pojednávanie s tým, že ak Jozef nabudúce nepríde triezvy, dostane pokutu.


Súvisiaci článok
Dramatické chvíle v obci Radoľa. Muž so zákazom šoférovania unikol hliadke, padli aj varovné výstrely
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť