Štvrtok 19. 09. 2024 23:39:55 | Meniny má Konštantín

Tragédia na Liptove: Po siedmich dňoch našli telo nezvestného muža

Na Liptovskej Mare sa stala ďalšia tragédia. Záchranné zložky našli telo nezvestného muža. Informovala o tom TV JOJ vo svojej reportáži.

Radka Kostánová|15. august 2024|10:00:04

Zdroj: noviny.sk

Súvisiaci článok
Tragédia na Oravskej priehrade: 69-ročného muža našli po štyroch hodinách pátrania mŕtveho (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Mladý muž sa po skoku do vody viac nevynoril

Na Liptovskej Mare sa stala ďalšia tragédia. Záchranné zložky našli telo 48-ročného muža, ktorý bol nezvestný sedem dní. Prípadu sa bližšie venovala TV JOJ na svojom oficiálnom webe.

48-ročný Martin z Myjavy bol nezvestný sedem dní a podľa dostupných informácií sa mu osudnou stala jazda na vodnom bicykli. Následne skočil do vody, ale viac sa nevynoril.

Záchranné zložky zavolal približne po siedmej hodine ráno záchranár Vodnej záchrannej služby. Tá pôsobí priamo na pláži v Liptovskom Trnovci.

liptovs.png Zdroj: noviny.sk

„Vždy pred službou robíme obhliadku pláže predtým, než sa otvorí plážové kúpalisko. Pozerám a narazil som na utopeného. Bol od brehu asi štyri metre. Vzápätí som hneď volal 158,“ uviedol pre TV JOJ Rudolf, záchranár Vodnej záchrannej služby Slovenského Červeného kríža Liptovský Mikuláš.

Jedna tragédia na Oravskej priehrade, ďalšia na Liptovskej Mare

Keď bolo telo ohlásené, hasiči ho vytiahli z vody na breh. Na miesto následne prišla polícia, ktorá potvrdila, že ide o nezvestného 48-ročného Martina z Myjavy, ktorý tu trávil dovolenku.

V našom minulom článku sme vás informovali, že podobná tragédia sa stala aj na Oravskej priehrade, kde pod hladinou zmizol dovolenkár z Poľska. 69-ročného muža našli až privolaní potápači. Presnú príčinu jeho smrti určí až nariadená pitva.


Súvisiaci článok
V Turzovke úradovali zlodeji. Rozhodli sa okradnúť 21-ročného muža, polícia už vzniesla obvinenie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť