Štvrtok 19. 09. 2024 11:08:06 | Meniny má Konštantín

Čipovaná, vakcinovaná a pripravená na lásku: Fenka Valentína hľadá nový domov

Valentína, úžasná sučka, sa dostala do Útulku Žilina koncom júna. Hoci na začiatku šteká, rýchlo si zvykne na pozornosť ľudí a s ostatnými psami a fenkami dobre vychádza. Teraz hľadá láskyplný domov, kde dostane maximálnu starostlivosť a lásku.

Juliana Krčulová|31. júl 2024|16:00:01

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Beny sa po 10 rokoch vrátil z adopcie: Útulok Žilina hľadá pre neho novú rodinu
Čítajte viac >

Valentína je nádherná sučka, ktorá sa narodila v júni 2021, pričom aktuálne váži 29 kilogramov. Do Útulku Žilina sa dostala v rámci spolupráce s iným útulkom, aby mu miestni dobrovoľníci pomohli vytvoriť miesto pre ďalších psíkov.

„Valentína je u nás od 19. júna 2024. Je to povahovo úžasná fenka a nedokážeme pochopiť, prečo v predošlom útulku čakala na nový domov viac ako rok. Zo začiatku síce štekne, ale to je len chvíľka a potom si začne užívať pozornosť človeka. S ostatnými psami a fenkami nemá žiadny problém,“ priblížili dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Valentína hľadá podľa ich slov milujúci domov, kde jej doprajú maximum pozornosti a lásky. Je čipovaná, vakcinovaná, ošetrená proti vonkajším a vnútorným parazitom a kastrovaná.

V prípade záujmu o adopciu Valentíny, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Otvorte svoje srdce fenke Tare. Chce opäť porozumieť ľuďom a hľadá zodpovednú rodinu a domov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť