Sobota 07. 09. 2024 21:17:03 | Meniny má Marianna

Beny sa po 10 rokoch vrátil z adopcie: Útulok Žilina hľadá pre neho novú rodinu

Beny sa po viac ako desiatich rokoch vrátil z adopcie. Po absolvovaní veterinárnej starostlivosti je teraz zdravým a nenáročným spoločníkom. Hľadá novú rodinu, ktorá mu poskytne lásku a starostlivosť.

Juliana Krčulová|19. júl 2024|16:59:58

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Buď svoj hrdina: Ako bojové umenia formujú charakter mladých ľudí
Čítajte viac >

Beny je 11-ročný psík, ktorý aktuálne váži 17 kilogramov. Dobrovoľníci z Útulku Žilina nás informovali, že Beny sa po viac ako desiatich rokoch vrátil z adopcie. Dôvodom bolo sťahovanie.

„Žil v byte, a tak pobyt v útulku v koterci je pre neho naozaj hrozný. Beny v útulku ako prvé absolvoval veterinu, keďže hneď bolo jasné, že má zanedbaný chrup. Vytrhli mu 4 kompletne zhnité zuby, musel mať hrozné bolesti, chudák, dali sme mu odstrániť aj bradavicu, ktorú mal pri oku, inak je absolútne v poriadku, zdravý psík,“ priblížili dobrovoľníci.

Beny je podľa ich slov nenáročný, veľmi milý psík, ktorý už nepotrebuje ani dlhé prechádzky, potrebuje mať pri sebe len svoju rodinu, v ktorej bude právoplatným členom. „Bol by perfektný parťák pre starších ľudí. So psami a sučkami sa znáša, nevyhľadáva ich kontakt, ale toleruje ich. Má hygienické návyky, neničí,“ doplnili dobrovoľníci zo žilinského útulku s tým, že Beny je čipovaný, vakcinovaný, ošetrený proti vonkajším a vnútorným parazitom a kastrovaný.

V prípade záujmu o adopciu Benyho, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Saška z Útulku Žilina túži po aktívnej rodine a bezpečnom domove
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť