Piatok 28. 06. 2024 14:24:31 | Meniny má Beáta

Saška z Útulku Žilina túži po aktívnej rodine a bezpečnom domove

Saška, temperamentná a priateľská sučka s váhou 24 kilogramov, čaká na svoju šancu v Útulku Žilina. Po neúspechu na východe Slovenska potrebuje oplotený domov, kde sa môže venovať rôznym aktivitám. Je čipovaná, vakcinovaná a pripravená na adopciu. Pomôžte Saške nájsť láskyplný domov, kde bude môcť skákať od radosti!

Juliana Krčulová|22. máj 2024|15:14:36

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Otvorte svoje srdce fenke Tare. Chce opäť porozumieť ľuďom a hľadá zodpovednú rodinu a domov
Čítajte viac >

Saška je trojročná sučka, ktorá aktuálne váži 24 kilogramov, ale určite jej prospeje menšia diéta. Do Útulku Žilina sa dostala z iného útulku na východe Slovenska, kde sa jej nepodarilo nájsť vhodný domov.

Podľa slov dobrovoľníkov zo žilinského útulku to je temperamentná fenka, vhodná len do aktívnej rodiny, ktorá jej dopraje dostatok pohybu a iných aktivít. „Vzhľadom k jej skokanským výkonom je potrebné mať zabezpečené oplotenie. Je veľmi kontaktná, priateľská, znášanlivá aj so psami a sučkami. Je čipovaná, vakcinovaná, ošetrená proti vonkajším a vnútorným parazitom a kastrovaná,“ doplnili dobrovoľníci.

V prípade záujmu o adopciu Sašky, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Opatrná, ale učenlivá: Klárka sníva o trpezlivej rodine
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť