Nedeľa 08. 09. 2024 01:13:23 | Meniny má Miriama

Nový povrch a bezpečné prostredie: Mesto Martin investovalo do rekonštrukcie hokejbalového ihriska

Správa športových zariadení mesta Martin úspešne dokončila rekonštrukciu povrchu hokejbalového ihriska pri Sokolovni. Ihrisko slávnostne otvoril primátor mesta Martin, Ján Danko, na memoriáli Juraja Zonzela.

Juliana Krčulová|16. júl 2024|09:00:12

Zdroj: martin.sk

Súvisiaci článok
Basketbalový kôš, florbalové bránky aj lavičky: Žilinské ihrisko na sídlisku Hájik dostalo nový život
Čítajte viac >

Martin má zrekonštruované hokejbalové ihrisko

Rekonštrukcia ihriska zahŕňala podľa slov referenta pre komunikáciu, médiá a vzťahy s verejnosťou mesta Martin, Miroslava Hamara, výmenu palubovky, zarovnanie podkladu a úpravu mantinelov. Taktiež sa realizovala aj výmena bezpečnostných sietí, pričom nové ihrisko teraz poskytuje bezpečné a kvalitné prostredie pre všetkých nadšencov hokejbalu a ďalších športových aktivít.

„O nový povrch žiadali hokejbalisti už v čase, keď sa v Martine hrala extraliga, avšak v tom období neboli dostupné finančné prostriedky. Príležitosť sa naskytla s obnovením mestskej hokejbalovej ligy a s finančnými prostriedkami získanými z vratky za spotrebu elektrickej energie,“ konkretizoval Hamar s tým, že mesto súhlasilo s ich využitím na tento účel. Celková výška investície bola podľa dostupných informácií 40-tisíc eur bez DPH.

DSC_2677.jpg Zdroj: martin.sk

Slávnostné otvorenie ihriska sa uskutočnilo počas Memoriálu Juraja Zonzela, na ktorom mali športovci možnosť vyskúšať si nový povrch ihriska v rámci hokejbalového turnaja. Slávnostné buly hodil primátor mesta Martin, Ján Danko, spolu so zástupcami mesta a vedením Správy športových zariadení mesta Martin.

„Táto rekonštrukcia je ďalším krokom k podpore športových aktivít v našom meste. Verím, že aj ihrisko pri Sokolovni bude miestom, kde budú vyrastať budúci šampióni a kde sa bude rozvíjať športový duch našich detí a mládeže,“ povedal primátor mesta Martin.

DSC_2643.jpg Zdroj: martin.sk


Súvisiaci článok
Sanáciu v Strečnianskej úžine plánujú urýchliť. Ťažký materiál budú prenášať vrtuľníky
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť