Utorok 22. 10. 2024 16:09:42 | Meniny má Sergej

32-ročná žena napadla svojho ex a jeho priateľku. Po dlhých mesiacoch si vypočula rozsudok

V marci tohto roka zaútočila žena na svojho bývalého manžela a jeho súčasnú priateľku. V našom predchádzajúcom článku sme vás informovali, že kvôli tomuto milostnému trojuholníku a jej útoku hrozilo obvinenej približne 10 až 12 rokov väzenia. Po dlhých mesiacoch si vypočula rozsudok.

Radka Kostánová|16. jún 2024|14:00:29

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Michal Svítok

Súvisiaci článok
Milostný trojuholník v Sučanoch: Žene, ktorá napadla priateľku svojho muža, hrozí 12 rokov väzenia
Čítajte viac >

Po troch mesiacoch si žena vypočula rozsudok

Informovali sme vás, že v marci tohto roku zaútočila žena na svojho manžela a jeho súčasnú priateľku s kuchynským nožom. Zuzana Šefčíková, krajská policajná hovorkyňa, o pár dní neskôr priblížila útok ženy v Sučanoch. Tá zaútočila na svojho manžela a jeho súčasnú priateľku s kuchynským nožom. Útočiaca prišla za osobami na elektrickej kolobežke, následne z nej zišla a bez slova sa zahnala svojou zbraňou - kuchynským nožom. 38-ročnú priateľku svojho muža zasiahla do oblasti hlavy, čím jej spôsobila reznú ranu.

32-ročná obvinená si vypočula rozsudok, o ktorom informovala Televízia JOJ vo svojej reportáži. Katarína Krellová, hovorkyňa Krajského súdu v Žiline, pre JOJ potvrdila, že Okresný súd Martin uznal obvinenú vinnú zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z prečinu výtržníctva.

Žene navrhli aj psychiatrické liečenie

32-ročnej Michaele hrozilo kvôli útoku pár rokov väzenia, no obišla s podmienkou. „Súd jej uložil úhrnný trest vo výmere tri roky s podmienečným odkladom tri roky,“ oznámila televízii JOJ Krellová.

Aj keď je žena na slobode, bude musieť poctivo dodržiavať určité obmedzenia. Krellová doplnila, že medzi ne patrí povinnosť nepribližovať sa k poškodenej a psychiatrické liečenie ústavnou formou.


Súvisiaci článok
Polícia zadržala 25-ročnú matku, ktorá zavraždila novorodenca v Rajci
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť