Streda 01. 05. 2024 22:56:51

Vlci nepoľavili ani v Prešove a s futbalovým rozdielom získali aj tretí triumf. Od postupu ich delí jediná výhra

Celý žilinský fanklub hokejových Vlkov je v týchto chvíľach na nohách a celý osud finále sa môže spečatiť už na najbližšom stretnutí. Vlci Žilina si totiž so súperom v Prešova poradili aj ako hostia na východniarskom ľade. Ich futbalový výsledok zo štvrtkového zápasu z 18. apríla ich posiela na hranu víťazstva a od postupu do extraligy žilinských zverencov tak delí už len jediné víťazstvo.

Michal Szentivanyi|19. apríl 2024|08:00:52

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci sú na víťaznej finálovej vlne. V Žiline získali čisté konto a séria smeruje do Prešova
Čítajte viac >

HC Prešov - DOXXbet Vlci Žilina 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Góly: 56. Paukovček (Jakúbek)

Stav série: 0:3

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Musím sa priznať, že dnes mužstvo neodviedlo nadštandardný výkon. Čakal som lepší výkon od tímu. Preto to možno pôsobilo, že tretí zápas v sérii je veľmi dôležitý. Nedokázali sme sa strelecky presadiť, až teda v závere. Samozrejme, je jedno, či vyhráte 1:0 alebo 8:1. Nám sa to dnes podarilo a máme prvý mečbal, tak uvidíme.”

Lukáš Paukovček, útočník: ,,Dnes to bol opäť náročný zápas, spravili sme tam viacero chýb, v bráne nás znovu podržal Miško Valent. Nakoniec sme boli my tí šťastnejší, ktorým sa podarilo streliť gól a potom sme to už ubránili. Treba sa poučiť z chýb, ktoré sme dnes spravili, zajtra je nový zápas, chceme to zvládnuť a veríme, že sa nám sériu podarí ukončiť.”

Vlci môžu o celom finále rozhodnúť už počas štvrtého finálového stretnutia v Prešove, ktoré sa uskutoční v piatok 19. apríla na Zimnom štadióne v Prešove. Séria je totiž mečbalovo naklonená v prospech Žiliny, a to 3:0.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa ujali vedenia vo finálovej sérii. Na domácom ľade uštedrili Prešovu poriadny debakel
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť