Utorok 21. 05. 2024 10:09:51 | Meniny má Zina

Víkendové zážitky v Kine Moskva: Čaká vás návrat Krotiteľov duchov, Filmový klub aj príchod Satana

Víkendové zážitky v Kine Moskva v Martine budú opäť plné dobrodružstiev. V priestoroch kina sa odohrá zaujímavá plejáda filmových noviniek. Nevynechajte preto dobrodružný fantasy návrat Krotiteľov Duchov v Mrazivej hrozbe, hororové Prvé znamenie: Prichádza Satan! či knižný klub, ktorý sa oblečie do komédie na rozhraní s drámou.

Michal Szentivanyi|12. apríl 2024|17:45:28

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Kino Moskva

Súvisiaci článok
Víkendové filmové zážitky v Kine Moskva: Od hokejových hrdinov po kriminálne intrigy!
Čítajte viac >

Víkendová ponuka martinského Kina Moskva bude skutočne pestrá. Rozmanitosť kinematografie je opäť na mieste, a preto pre vás vyberáme ďalšie tri zaujímavé kúsky. Prvým z nich je Prvé znamenie: Prichádza Satan!. Hororové mrazenie a husiu kožu môžete okúsiť aj počas nadchádzajúceho víkendu. Ďalším kusom je Filmový klub KM: To sa mi snáď zdá, ktorý v sebe jednoducho spája prvky fantasy, trileru a komédie. Nevynechajte však ani comeback legendárnych Krotiteľov duchov: Mrazivá hrozba. Ak vás niektorý z týchto filmov oslovil, môžete si kúpiť vstupenky online na webovej stránke kina alebo osobne priamo na pokladni.

Filmový klub KM: To sa mi snáď zdá

Nenápadný vysokoškolský profesor Paul (Nicolas Cage) sa zo dňa na deň začne objavovať v snoch miliónov ľudí po celom svete a stane sa tak globálnou celebritou. Razom sa mu začnú plniť všetky jeho priania, ale tiež spozná, aká vysoká je cena slávy. Nicolas Cage podáva životný herecký výkon v dokonale zábavnej spoločenskej satire.

Film Filmový klub KM: To sa mi snáď zdá má v martinskom Kine Moskva premiéru v pondelok 15. apríla 2024.

Screen Shot 04-10-24 at 09.09 AM.JPG Zdroj: kinomoskva.sk

Prvé znamenie: Prichádza Satan!

Keď mladú Američanku pošlú do Ríma, aby slúžila Cirkvi, stretne sa s temnotou, ktorá ju prinúti spochybniť vlastnú vieru, a odhalí desivé sprisahanie, ktoré, ako dúfa, prinesie zrod vteleného zla.

Film Prvé znamenie: Prichádza Satan! mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 11. apríla 2024.

o_4015005_1024.png Zdroj: kinomoskva.sk

Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba

Nesmrteľná značka Krotitelia duchov prichádza s ďalším pokračovaním! Callie (Carrie Noon) a Gary (Paul Rudd) sa s deťmi po udalostiach z roku 2021 usadia v New Yorku a naplno sa venujú pomoci tým, ktorých trápia nepríjemní duchovia a prízraky. Keď však mesto uprostred leta náhle zamrzne, je jasné, že noví Krotitelia majú dočinenia s hrozbou, s akou sa ešte nestretli. Rozhodnú sa preto spojiť sily s pôvodnými Krotiteľmi, no ani to tentokrát nemusí stačiť…

Film Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 11. apríla 2024.

de9d6431-eea1-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk


Súvisiaci článok
Zločin, dobrodružstvo a titáni: Nenechajte si ujsť filmový víkend na plátne Kina Moskva
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť