Piatok 06. 09. 2024 14:28:51 | Meniny má Alica

Víkendové filmové zážitky v Kine Moskva: Od hokejových hrdinov po kriminálne intrigy!

Objavte filmové skvosty v Kine Moskva! Tento víkend prichádza s trojicou nezabudnuteľných zážitkov: komédia Sladký život odhaľuje nečakané stránky života hokejového šampióna, kriminálny thriller Fentasy vás vtiahne do sveta nebezpečného podnikania s fentanylom a Iron Claw vám predstaví legendárne osudy bratov Von Erichovcov. Nezmeškajte premiéry a zažite kinematografiu plnú emócií a napätia.

Juliana Krčulová|15. marec 2024|15:00:08

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Kino Moskva

Súvisiaci článok
Kino Moskva vám ponúka filmový víkend: Duna: Časť druhá, Laputa: Zámok v oblakoch a Matka na úteku
Čítajte viac >

Z ponuky martinského Kina Moskva, ktoré sa snaží prinášať kvalitnú a rozmanitú kinematografiu, sme pre vás tento raz vybrali tri zaujímavé filmy – Sladký život, Fentasy a Iron Claw, ktoré si môžete prísť pozrieť aj počas nadchádzajúceho víkendu. Ak máte záujem o niektorý z týchto filmov, môžete si kúpiť vstupenky online na webovej stránke kina alebo osobne priamo na pokladni.

SLADKÝ ŽIVOT

Majster sveta v hokeji, známy svojou vášňou pre krásne dámy a rýchle autá, čelí nečakanej výzve, ktorá ho núti prehodnotiť svoje priority a nezradiť nových priateľov a rodinu, o ktorej existencii doteraz nevedel. Vladimír Polívka hviezdi v novej komédii od autorov hitu ŽENY V BĚHU.

Rosťa Beran (Vladimír Polívka), reprezentant v hokeji, je synonymom luxusu – obýva honosný apartmán, šoféruje špičkové auto a je obklopený mladými ženami, pričom sa riadi pravidlom “Nikoho nad tridsať”. Jeho bohatstvo a titul svetového šampióna mu poskytujú pocit neohrozenosti a nadradenosti. Avšak všetko má svoj koniec.

Náhla zdravotná kríza v spálni s atraktívnou blondínkou ukončí Rosťovu bezstarostnú existenciu. Srdcovú transplantáciu vykoná striktná doktorka Magda (Petra Hřebíčková), s ktorou Rosťa v minulosti strávil noc a odvtedy sa jej vyhýbal. Navyše, dlhy z jeho rozmanitého života ho obrali o všetky financie a z jeho slávy mu zostala len medaila svetového šampióna, ktorú mu zachránil jeho bývalý manažér a priateľ (Vojtěch Kotek). Rosťa musí v sebe objaviť novú silu, optimizmus a odvahu začať znovu. Na tejto ceste mu pomáha Jindřich (Jan Cina), seriózny muž, ktorý sám vychováva malú dcéru, má zlaté srdce a hoci ho Rosťa spočiatku nemôže vystáť, postupne sa stanú nerozlučnými kamarátmi. Rosťa objavuje, že život bežných ľudí môže byť rovnako plný a vzácny ako láska k pravej žene, ktorá prekročila tridsiatku.

Film Sladký život mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 14. marca 2024.

40eb2455-d65b-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

FENTASY

Sofia miluje divoké večierky, kde je hlavnou atrakciou niečo silnejšie ako alkohol. Spolu s Pellerom, ktorý je amatérskym chemikom a zároveň jej novým partnerom, začínajú podnikať v lukratívnom biznise. Keď sa totižto akákoľvek droga zmieša s fentanylom, jej účinky sa závratne znásobia - a takisto aj zisk.

Napriek tomu, že ich produkt sa pre niektorých stáva osudným, ovládli pouličný trh a tešia sa z rýchlo narastajúceho bohatstva. Avšak ich triumf neunikne pozornosti polície a predovšetkým ruskej mafii, ktorá si nepraje konkurenciu. Sofia sa odhodlá riskovať všetko, bez ohľadu na to, koľko životov to bude stáť.

Kriminálny thriller Fentasy čerpá inšpiráciu zo skutočných udalostí, ktoré sa odohrali na Slovensku pred viac ako desiatimi rokmi. Fentanyl, extrémne silný syntetický opioid, si každoročne vyžiada desiatky tisíc ľudských životov.

Film Fentasy má v martinskom Kine Moskva premiéru v nedeľu 17. marca 2024.

69faf5df-d65b-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

IRON CLAW

Pozoruhodný osud bratov Von Erichovcov, ktorí sa do histórie profesionálneho wrestlingu zapísali začiatkom 80. rokov. Ich cesta je poznačená tragédiou aj víťazstvom, a pod vplyvom autoritatívneho otca, ktorý je zároveň ich trénerom, usilujú o legendárnu slávu v rámci najprestížnejšej športovej scény svojej doby.

Film Iron Claw má v martinskom Kine Moskva premiéru v nedeľu 17. marca 2024.

d36f463b-d65c-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk


Súvisiaci článok
Nechajte sa zlákať filmovou ponukou Kina Moskva: Franta mimozemšťan, Madame Web a Bob Marley: One Love
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť