Nedeľa 15. 09. 2024 11:52:07 | Meniny má Jolana

Kino Moskva vám ponúka filmový víkend: Duna: Časť druhá, Laputa: Zámok v oblakoch a Matka na úteku

Ak máte radi filmové zážitky, nezmeškajte ponuku martinského Kina Moskva, ktoré vám tento víkend prináša tri skvelé filmy. Môžete sa ponoriť do pokračovania sci-fi ságy DUNA: ČASŤ DRUHÁ, zájsť do lietajúceho mesta Laputa: Zámok v oblakoch od majstra animácie Haja Mijazakiho alebo sa zasmiať na komédii Matka na úteku o dvoch ženách, ktoré sa spriatelili na úteku pred svojimi problémami.

Juliana Krčulová|1. marec 2024|16:15:17

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Kino Moskva

Súvisiaci článok
Nechajte sa zlákať filmovou ponukou Kina Moskva: Franta mimozemšťan, Madame Web a Bob Marley: One Love
Čítajte viac >

Z ponuky martinského Kina Moskva, ktoré sa snaží prinášať kvalitnú a rozmanitú kinematografiu, sme pre vás tento raz vybrali tri zaujímavé filmy – DUNA: ČASŤ DRUHÁ, Laputa: Zámok v oblakoch a Matka na úteku, ktoré si môžete prísť pozrieť aj počas nadchádzajúceho víkendu. Ak máte záujem o niektorý z týchto filmov, môžete si kúpiť vstupenky online na webovej stránke kina alebo osobne priamo na pokladni.

DUNA: ČASŤ DRUHÁ

Paul Atreides (Timothée Chalamet) sa v pokračovaní epickej ságy spojí s Chani (Zendaya) a púštnymi bojovníkmi Fremenmi. Spoločne sa postavia proti sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu, a usilujú sa o záchranu sveta pred strašnou budúcnosťou, ktorú môže predpovedať iba on.

Film DUNA: ČASŤ DRUHÁ mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 29. februára 2024.

83f51d20-bd24-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Laputa: Zámok v oblakoch

V mýtickom lietajúcom meste Laputa sa stretne dvojica neobyčajných detí: chlapec z baníckeho mesta a dievča s tajomným pôvodom. Spoločne sa zapoja do dobrodružnej výpravy za skrytým pokladom, ktorá ich postaví proti vzdušným pirátom, vojakom a tajným agentom.

Film je dielom slávneho režiséra a scenáristu Haja Mijazakiho, ktorý doň vložil svoju vášeň k lietaniu, obdiv k európskemu dobrodružnému románu a k pútavej ére konca 19. storočia, ktorá priniesla rozvoj letectva a vzducholodí. Laputa: Zámok v oblakoch má preto silný európsky, dokonca verneovský charakter, no zároveň si udržiava kvalitu typickú pre Štúdio Ghibli a japonskú animáciu.

Film Laputa: Zámok v oblakoch mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 29. februára 2024.

0fde60dc-bd24-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Matka na úteku

Sylvie (Petra Hřebíčková) je so svojím životom spokojná. Má všetko, čo si žena môže priať: lásku, rodinu, manželstvo a prácu, ktorú má rada. Je usilovná a spoľahlivá. Sylvie zvláda všetky úlohy, ktoré jej prídu do cesty, preto sa ňu ostatní môžu vždy obrátiť. Ale… Zrazu cíti, že sa jej život rozpadá a ona to ďalej neznesie. Chce všetko nechať a utiecť, dať si pauzu, aby si premyslela, ako vrátiť veci do normálu, no najprv musí nájsť spôsob, ako sa spamätať.

Kde sa však môže schovať? Kde nájde priateľku, ktorá jej ponúkne medovkový čaj, vypočuje ju a nebude sa jej na nič vypytovať? Je to náhoda alebo osud, že Sylvie narazí práve teraz na Annu? Anna (Lenka Vlasáková) vyzerá ako silná žena, ktorá sa nevzruší ničím. Ale aj ona potrebuje priateľku, len to ešte nevie.

Film Matka na úteku mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 29. februára 2024.

62ab7c3f-bd24-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk


Súvisiaci článok
Kino Moskva vám ponúka dva skvelé filmy na Valentína: DUNA s bonusovým materiálom a Miluje ma, nemiluje ma s hviezdnym obsadením
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť