Sobota 14. 09. 2024 19:53:45 | Meniny má Ľudomil

Kino Moskva vám ponúka dva skvelé filmy na Valentína: DUNA s bonusovým materiálom a Miluje ma, nemiluje ma s hviezdnym obsadením

V stredu 14. februára si môžete vychutnať dva skvelé filmy v martinskom Kine Moskva. Znovu sa ponorte do epického sveta DUNY s bonusovým materiálom alebo sa zabavte pri romantickej komédii Miluje ma, nemiluje ma.

Juliana Krčulová|2. február 2024|18:00:14

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Warner Bros. a Sony Pictures

Súvisiaci článok
Kino Moskva vás pozýva na filmový maratón plný fantázie, dobrodružstva a humoru
Čítajte viac >

Z ponuky martinského Kina Moskva, ktoré sa snaží prinášať kvalitnú a rozmanitú kinematografiu, sme pre vás tento raz vybrali dva zaujímavé filmy – DUNA v obnovenej premiére a Miluje ma, nemiluje ma, ktoré si môžete prísť pozrieť počas sviatka zaľúbených, v stredu 14. februára. Ak máte záujem o niektorý z týchto filmov, môžete si kúpiť vstupenky online na webovej stránke kina alebo osobne priamo na pokladni.

Sviatok zaľúbených v Kine Moskva: DUNA a Miluje ma, nemiluje ma

Nezmeškajte šancu vidieť znovu prvú časť epického filmu DUNA na veľkom plátne, teraz s bonusovým materiálom z druhej časti, ktorý je dostupný iba počas obmedzeného obdobia!

Paul Atreides je nadaný mladík s výnimočným darom. Svojmu predurčenému osudu sa však nevie úplne prispôsobiť. Musí sa vydať na najnebezpečnejšiu planétu vo vesmíre, aby ochránil svoju rodinu a svoj národ. Tam sa nachádza vzácna látka – korenie, ktorá umožňuje človeku rozvinúť svoje schopnosti. Paul a jeho rod však nie sú jediní, ktorí majú záujem o planétu a jej bohatstvo. Začína sa boj, v ktorom prežijú iba tí, ktorí sa postavia svojmu strachu.

Film DUNA v obnovenej premiére sa v martinskom Kine Moskva premieta v stredu 14. februára o 19:00 hodine.

ae010f87-bd24-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Po neúspešnom rande sa Bea (Sydney Sweeney - Euphoria, White Lotus) a Ben (Glen Powell - TopGun: Maverick) nemôžu vystáť. Na svadbe v exotickej Austrálii sa im naskytne príležitosť zbaviť sa otravných ex-partnerov tým, že sa budú tváriť ako zamilovaný pár. No za ich falošnými úsmevmi a škodoradostnými poznámkami sa predsa len skrýva niečo viac.

Film Miluje ma, nemiluje ma sa v martinskom Kine Moskva premieta v stredu 14. februára o 20:00 hodine.

92afc767-bd19-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk


Súvisiaci článok
VIDEO: Svetový deň anime oslávili v martinskom Kine Moskva originálnym festivalom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť