Sobota 07. 09. 2024 03:31:43 | Meniny má Marianna

Nechajte sa zlákať filmovou ponukou Kina Moskva: Franta mimozemšťan, Madame Web a Bob Marley: One Love

Ak máte chuť na dobrý film, nezabudnite navštíviť martinské Kino Moskva, kde si môžete vybrať z troch zaujímavých titulov. Či už máte radi komédiu, akciu alebo hudobný životopis, určite si prídete na svoje. Pozrite sa, čo vám Kino Moskva ponúka tento víkend.

Juliana Krčulová|16. február 2024|17:45:01

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Kino Moskva

Súvisiaci článok
Kino Moskva vám ponúka dva skvelé filmy na Valentína: DUNA s bonusovým materiálom a Miluje ma, nemiluje ma s hviezdnym obsadením
Čítajte viac >

Z ponuky martinského Kina Moskva, ktoré sa snaží prinášať kvalitnú a rozmanitú kinematografiu, sme pre vás tento raz vybrali tri zaujímavé filmy – Franta mimozemšťan, Madame Web a Bob Marley: One Love, ktoré si môžete prísť pozrieť od piatka 16. do nedele 18. februára. Ak máte záujem o niektorý z týchto filmov, môžete si kúpiť vstupenky online na webovej stránke kina alebo osobne priamo na pokladni.

Franta mimozemšťan

V malej dedine na Morave sa stane niečo nevysvetliteľné. Blažej (Filip Březina), ktorý sa zaujíma o astronómiu, si myslí, že je tu návštevník z vesmíru, ale nikoho o tom nepresvedčí. Starosta Picek (Vasiľ Fridrich) je zaneprázdnený žiadaním o dotácie a policajtka Marková (Erika Stárková) rozbieha pátranie po ukradnutej cisterne. Ale čo sa deje s Frantom (Jakub Prachař), ktorý sa začne správať ako iný človek? Jeho žena Božena (Tereza Ramba) si to nevie vysvetliť. Všetci vedia, že Franta je trochu podivín, ale toto je už priveľa. Keď do dediny príde Rebeka (Kateřina Marie Fialová) a za ňou neúprosný generál Sokol (Jiří Langmajer), dedinčania sa rozhodnú vyriešiť záhadu po svojom.

Franta Mimozemšťan je komédia, ktorá sa hravo zahráva s absurdnými situáciami, ktoré nás môžu desiť, ale aj pobaviť. Ukazuje, ako sa ľudia dokážu prispôsobiť nečakaným okolnostiam.

Film Franta mimozemšťan sa v martinskom Kine Moskva premieta v piatok 16. februára o 20:00 hodine.

2e19b0ef-bd23-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Madame Web

Madame Web je akčný spin-off zasadený do sveta Spider-Mana. Hlavnou hrdinkou je záchranárka Cassie (Dakota Johnson), ktorá sa po fatálnej nehode vráti k životu s mimoriadnymi schopnosťami. Teraz musí čeliť záhadnému Ezekielovi Simsovi, ktorý je na stope svojim najnovším obetiam v snahe zmeniť budúcnosť.

Film Madame Web sa v martinskom Kine Moskva premieta v sobotu 17. februára o 18:00 hodine.

3a0b564e-bdd8-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Bob Marley: One Love

Film Bob Marley: One Love nás zoznamuje s hlavnou postavou (Kinglsey Ben-Adir), ktorá je už slávnym národným hrdinom. Je to vždy optimistický a horlivý zástupca svojho rodného ostrova, avšak sužovaný všadeprítomným násilím, ktoré podnecujú dva hlavné súperiace politické tábory a s nimi spojené zločinecké gangy. Marley má neskromný plán usporiadať veľký koncert, ktorý by zjednotil všetkých súčasných nepriateľov a s pomocou svojej hudby ich prinútil zakopať vojnovú sekeru. No ešte predtým, ako sa mu tento plán podarí zrealizovať, násilie vnikne aj do jeho domu. Jeho žena a manažér sú ťažko zranení pri útoku ozbrojeného gangu. Bob si uvedomí, že Jamajka nie je teraz miesto, kde by chcel vychovať svoje deti. S rodinou sa odsťahuje do Európy, konkrétne do Anglicka, kde hudobný priemysel nie je veľmi nadšený z chlapíka s dredmi v charakteristickej pletenej čiapke. Ale ak je niekto geniálny hudobník, dokáže sa presadiť aj v prostredí, ktoré ho môže uväzniť len pre jeho výzor. Práve tu, na ostrovoch, ktoré sú tak odlišné od jeho domova, sa jeho kariéra rozvinie spôsobom, ktorý mu právom vynesie miesto medzi najvplyvnejšími hudobníkmi dvadsiateho storočia.

Film Bob Marley: One Love sa v martinskom Kine Moskva premieta v nedeľu 18. februára o 20:00 hodine.


Súvisiaci článok
Kino Moskva vás pozýva na filmový maratón plný fantázie, dobrodružstva a humoru
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť