Nedeľa 19. 05. 2024 08:00:34 | Meniny má Gertrúda

Zločin, dobrodružstvo a titáni: Nenechajte si ujsť filmový víkend na plátne Kina Moskva

Kino Moskva v Martine pozýva na víkend plný filmových zážitkov! Na programe sú tri pútavé premiéry: Manželia Stodolovci, príbeh manželského páru zapleteného do sériových vrážd, GUMP: SME DVOJKA, pokračovanie dobrodružstiev milovaného Gumpa a jeho kamaráta Béďu a GODZILLA A KONG: NOVÁ RÍŠA, epický súboj titánov proti novej hrozbe. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou týchto príbehov!

Juliana Krčulová|29. marec 2024|16:00:06

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Kino Moskva

Súvisiaci článok
Manga čitáreň na FEST OTAKU: Ako filmový klub oživil japonskú popkultúru na Slovensku
Čítajte viac >

Z ponuky martinského Kina Moskva, ktoré sa snaží prinášať kvalitnú a rozmanitú kinematografiu, sme pre vás tento raz vybrali tri zaujímavé filmy – Manželia Stodolovci, GUMP: SME DVOJKA a GODZILLA A KONG: NOVÁ RÍŠA, ktoré si môžete prísť pozrieť aj počas nadchádzajúceho víkendu. Ak máte záujem o niektorý z týchto filmov, môžete si kúpiť vstupenky online na webovej stránke kina alebo osobne priamo na pokladni.

Manželia Stodolovci

Príbeh o Jaroslavovi a Dane Stodolových, manželskom páre z malebnej dediny, ktorý sa zapletie do sériových vrážd osamelých dôchodcov.

V prostredí, kde sa všetci obyvatelia dobre poznajú, sa táto dvojica rozhodne pre zločin z chamtivosti. Po úspešnom okradnutí a zavraždení starého suseda, ktorého smrť polícia automaticky označí za nehodu, Stodolovci pokračujú vo svojej temnej ceste. Dana nachádza potešenie v moci, ktorú má nad obeťami a v pocite, že dokáže oklamať zákon. Jaroslav, stojaci na rázcestí, má možnosť opustiť Danu, ale zostáva uväznený v ich toxickom vzťahu. Ich zločiny sú odrazom vzájomnej závislosti a manipulácie, z ktorej sa obaja snažia uniknúť, no bez úspechu.

Film Manželia Stodolovci mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 28. marca 2024.

f2dc5047-d65d-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

GUMP: SME DVOJKA

Gumpove dobrodružstvá pokračujú. Spolu so svojím milovaným Béďom Kozím Bobkom sa vydáva na cestu, ktorú mu určili hviezdy už dávno predtým. Na rozdiel od jeho predchádzajúceho, skôr melancholického príbehu, v tejto novej kapitole sa môžeme tešiť na rad veselých zvieracích peripetií. Novou postavou bude psia dáma Jenny, ktorá sa predstaví ako Gumpova sestra Kytička.

Film GUMP: SME DVOJKA mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 28. marca 2024.

b7edc314-d65d-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

GODZILLA A KONG: NOVÁ RÍŠA

Sága Monsterverse pokračuje v novom filme, ktorý rozširuje príbeh o ďalší rozmerný súboj. V tomto dobrodružstve sa Kong a Godzilla postavia proti novej, obrovskej hrozbe, ktorá sa medzi nami skrýva a ohrozuje nielen ich, ale aj našu existenciu. Film poodhalí minulosť týchto legendárnych bytostí, ich pôvod a tiež tajomstvá Dutej Zeme. Odhalí sa aj epický súboj, ktorý utváral ich osudy a už na veky prepojil s ľudstvom.

Film GODZILLA A KONG: NOVÁ RÍŠA mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 28. marca 2024.

e02c07c4-d65d-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk


Súvisiaci článok
Víkendové filmové zážitky v Kine Moskva: Od hokejových hrdinov po kriminálne intrigy!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť