Sobota 27. 04. 2024 10:17:06 | Meniny má Jaroslav

Opitý vodič skútra havaroval v Tepličke nad Váhom. So zraneniami putoval do nemocnice

Príslušníci policajného i hasičského zboru museli spoločne zasahovať pri dopravnej nehode v Tepličke nad Váhom. V sobotu 23. marca o 10:00 hodine vodič skútra spadol počas jazdy na vozovku, pričom utrpel zranenia. V celej udalosti zohral úlohu alkohol.

Daniel Jurčík|23. marec 2024|15:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/AP

Súvisiaci článok
Zrážka áut na Orave: 18-ročného vodiča a jeho spolujazdca previezli do nemocnice
Čítajte viac >

O prípade informovala krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. „Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 41-ročný vodič viedol skúter po miestnej komunikácii. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k pádu skútra s vodičom na vozovku," priblížila Kremeňová.

Na mieste okrem policajtov zasahovali aj 5 príslušníci Hasičského a záchranného zboru v ŽIline s 2 kusmi techniky. Pri preverovaní udalosti sa zistilo, že muž bol pod vplyvom alkoholu. „Po dopravnej nehode sa vodič podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,77 mg/l, čo predstavuje 1,60 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu," upresnila Kremeňová. Muž však na pitie pred jazdou nedoplatil len v súvislosti s možným obvinením z vedenia motorového vozidla pod vplyvom. S poraneniami ho totiž museli transportovať do nemocnice. Ďalšie podrobnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Policajti v Žilinskom kraji si posvietili na vodičov. Za štyri hodiny odhalili 89 priestupkov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť