Streda 15. 05. 2024 21:47:14 | Meniny má Žofia, Sofia

Colosseum Fight Night 3 ponúklo neopakovateľný zážitok a adrenalínom nabitú atmosféru (VIDEO)

Galavečer bojových športov Colosseum Fight Night 3, ktorý sa uskutočnil v sobotu 16. decembra v športovej hale Martin – Podháj, priniesol trinásť mrazivých zápasov. Diváci mali možnosť sledovať nezabudnuteľnú zvukovo-svetelnú show, adrenalínom nabité zápasy, no užívali si najmä dych berúcu atmosféru špeciálneho večera, o ktorý sa postaral tím CFN. Organizátori už teraz pozývajú na júnové Colosseum Fight Night 4 pod holým nebom!

Juliana Krčulová|17. december 2023|17:30:02

Zdroj: Instagram/medodunham

Súvisiaci článok
Nezmeškajte žiadny zápas CFN 3: Nová aplikácia Colosseum Fight Night vám ponúka všetky detaily
Čítajte viac >

Cesta organizácie Colosseum Fight Night sa začala 28. mája 2022 s jednoduchou víziou – priniesť fanúšikom zmiešané bojové umenia v ich najlepšej možnej podobe. Odvtedy vytvorili COLOSSEUM FIGHT NIGHT ako synonymum pre nekompromisné športové zážitky a vzrušujúce súboje.

Galavečer bojových športov Colosseum Fight Night 3 s podtitulom „Keď peklo zamrzne“ sa uskutočnil v sobotu 16. decembra v športovej hale Martin – Podháj a priniesol trinásť mrazivých zápasov.

Diváci mali možnosť sledovať nezabudnuteľnú zvukovo-svetelnú show, adrenalínom nabité zápasy, no užívali si najmä dych berúcu atmosféru špeciálneho večera, o ktorý sa postaral tím CFN.

Poďte sa s nami pozrieť na zostrih adrenalínom nabitého sobotňajšieho večera v športovej hale Martin – Podháj!

Organizátori z tímu Colosseum Fight Night už teraz pozývajú širokú verejnosť na CFN 4 - galavečer pod holým nebom, na ktorý nezabudnete. COLOSSEUM FIGHT NIGHT 4 – „OPENAIR SHOW“ sa uskutoční v sobotu 22. júna 2024 v srdci Martina, pod Martinskými hoľami, v pomyselnom martinskom colosseu – na amfiteátri.

„Stretnú sa bojovníci, ktorí nepoznajú žiadne kompromisy. Tento večer vám predvedie nekonečnú bojovú vášeň, kde odhodlanie zvíťazí nad všetkými prekážkami. Pripravte sa na divoký zvuk zvončekov, na brnknutie kovov, na čistú energiu a atmosféru, ktorá vás vtiahne do svojej temnej náruče,“ pozývajú organizátori na svojom oficiálnom webe.

VSTUPENKY na COLOSSEUM FIGHT NIGHT 4 – „OPENAIR SHOW“ v prvej vlne môžete získať prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou ďalšieho zaujímavého podujatia z produkcie Colosseum Fight Night ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Už v sobotu v martinskej športovej hale „ZAMRZNE PEKLO” na akcii Colosseum Fight Night 3
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť