Nedeľa 08. 09. 2024 00:38:29 | Meniny má Miriama

Vodiči, zvýšte opatrnosť! Dopravným obmedzeniam sa nevyhnete ani na Ulici P. O. Hviezdoslava v Žiline

Žilinská radnica informovala, že plánované dopravné obmedzenia súvisia s projektom realizácie stavby „ŽSR, Dostavba zriaďovacej stanice Žilina – Teplička nad Váhom a nadväzujúcej infraštruktúry v uzle Žilina“, ktorú zabezpečuje Združenie pod Dubňom.

Juliana Krčulová|6. december 2023|13:45:41

Ilustračné foto. Zdroj: zilina-gallery.sk

Súvisiaci článok
Spravodajský portál Žilina SP21 podporí rozvoj talentov Žilinského kraja aj tento rok!
Čítajte viac >

Katarína Gazdíková, vedúca odboru komunikácie a vzťahov s verejnosťou mesta Žilina, médiá informovala o plánovaných dopravných obmedzeniach na Ulici P. O. Hviezdoslava v Žiline.

Obmedzenia podľa dostupných informácií potrvajú od piatka 8. do nedele 31. decembra 2023 a súvisia s projektom realizácie stavby „ŽSR, Dostavba zriaďovacej stanice Žilina – Teplička nad Váhom a nadväzujúcej infraštruktúry v uzle Žilina“, ktorú zabezpečuje Združenie pod Dubňom.

„Dôvodom obmedzenia dopravy je realizácia prípojok inžinierskych sietí pri vjazde do areálu autobusovej stanice od Ulice P. O. Hviezdoslava. Počas výkopových prác bude doprava riadená a vedená v jednom jazdnom pruhu,“ priblížila Gazdíková.

obmedzenie P.O. Hviezdoslava.jpg Zdroj: zilina.sk


Súvisiaci článok
Nové zariadenia na výrobu hliníkových okien, dverí a fasád v Žilinskom kraji. Firma CREDO AL investuje do jedinečných strojov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť