Nedeľa 19. 05. 2024 15:16:02 | Meniny má Gertrúda

Spravodajský portál Žilina SP21 podporí rozvoj talentov Žilinského kraja aj tento rok!

Záleží nám na rozvoji mladých talentov Žilinského kraja, a preto sme sa rozhodli podporiť ich rast aj tento rok. Spoločnosť Teraz a.s. v spolupráci s Ryba Žilina rozdelí až 1 000 eur piatim talentovaným športovcom a umelcom, ktorých si spomedzi 31 kandidátov zvolíte vy!

Juliana Krčulová|6. december 2023|12:10:22

Zdroj: zilina.sp21.sk

Spravodajský portál Žilina SP21 už dvadsaťštyri mesiacov objavuje talenty Žilinského kraja prostredníctvom pravidelnej sobotňajšej rubriky. Medzi objavenými talentmi môžete nájsť rovnako športovcov, ako aj umelcov do dvadsaťjeden rokov.

V prvej vekovej skupine od desať do pätnásť rokov sme v tomto roku objavili osem talentov, druhá veková skupina od šestnásť do sedemnásť rokov zahŕňa šesť talentov a vo veku od osemnásť do devätnásť rokov sme objavili deväť talentov. Veková skupina od dvadsať do dvadsaťjeden rokov zahŕňa štyri objavené talenty Žilinského kraja a v poslednej vekovej skupine sú štyri talentované dvojice.

Podporiť svojich favoritov môžete prostredníctvom Facebookového profilu Spravodajského portálu Žilina SP21 v sekcii Albumy, kde nájdete všetkých tohtoročných 31 talentov rozdelených do skupín podľa veku.

Hlasovanie bude prebiehať prostredníctvom získavania „lajkov“ na konkrétnych fotografiách športovcov a umelcov. V každej z piatich kategórii zvíťazí iba jeden talent (dvojica v poslednej kategórii), ktorý získa od spoločnosti Teraz a.s. a Ryba Žilina finančnú odmenu v hodnote 200 eur na rozvoj svojho talentu.

Hlasovanie prebieha od dnes 6. decembra 2023 a potrvá do pondelka 18. decembra 2023 do polnoci. V utorok 19. decembra 2023 vyhlásime prostredníctvom Facebookového profilu Žilina SP21 víťaza v každej kategórii, ktorému následne na narodeninovej oslave Spravodajského portálu vo štvrtok 21. decembra 2023 slávnostne odovzdáme finančné odmeny.

HLASOVAŤ MÔŽETE V PIATICH VEKOVÝCH KATEGÓRIÁCH:

Všetkým talentom želáme veľa šťastia a v redakcii SP21 držíme palce!

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť