Sobota 07. 09. 2024 04:39:50 | Meniny má Marianna

Po brutálnej vražde v Žiline sa snažil zahladiť stopy. Obvinený ide do väzby a hrozí mu 25 rokov za mrežami

V našich minulých článkoch sme vás už informovali o tom, že v piatok 13-teho sa stala v Žiline brutálna vražda. Ako priblížil spravodajský portál noviny.sk, muž, ktorý podľa polície zavraždil 64-ročného Eduarda, ide do vyšetrovacej väzby.

Radka Kostánová|18. október 2023|21:57:17

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Na žilinskom sídlisku Hliny sa v piatok trinásteho odohral brutálny útok. Telo 64-ročného muža bolo nájdené bez známok života
Čítajte viac >

V piatok 13-teho októbra došlo v neskorých večerných hodinách na žilinskom sídlisku Hliny k vražde. Medzi panelákmi sa našlo dobodané mužské telo, ktoré patrilo 64-ročnému obyvateľovi sídliska. Ďalšie informácie priniesol spravodajský portál noviny.sk.

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, informovala, že 45-ročný Libor surovo zaútočil na staršieho muža, ktorý to neočakával. „Po ich predchádzajúcom konflikte mal napadnúť 64-ročného muža a spôsobil mu celkovo 11 bodno-rezných rán," priblížila.

Spravodajský portál tvnoviny.sk ďalej uvádza, že Libor po brutálnej vražde z miesta ušiel a snažil sa zahladiť stopy. Doma sa prezliekol a umyl. Nôž zabalil do igelitovej tašky a tú hodil do Rajčanky. Policajti tok rieky aj okolie prehľadali, no zatiaľ neúspešne.

45-ročný muž sa nakoniec na polícii prihlásil sám. Podľa dostupných informácií ho v nedeľu obvinili z vraždy na chránenej osobe. Prokurátor ho chcel vidieť za mrežami. Stanislav Jakubčík z Krajskej prokuratúry v Žiline pre portál tvnoviny.sk uviedol: „Súd návrh akceptoval a vzal obvineného do väzby z dôvodov, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti.“

Za tento skutok mu hrozí 25 rokov za mrežami.


Súvisiaci článok
Z piatkovej vraždy na sídlisku Hliny je obvinený 45-ročný muž zo Žiliny
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť