Streda 18. 09. 2024 03:04:05 | Meniny má Eugénia

Horoskop na víkend: Niekomu sa môže stať úraz, niekto sa zamiluje

Aký víkend máte pred sebou? Vaše znamenie vám odhalí, na čo sa môžete tešiť. Prečítajte si horoskop na víkend.

Radka Kostánová|14. október 2023|15:00:09

Ilustračná foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na október: Jedno znamenie má šancu sa zamilovať, druhé vyhrať peniaze
Čítajte viac >

Baran

Baran má pred sebou ťažký víkend, preto by sa mal vyzbrojiť úsmevom. V niektorých situáciách mu bude stačiť milé slovo alebo úsmev a hneď všetko lepšie dopadne.

Býk

Býk by mal znížiť svoje očakávania u rodinných príslušníkov. Bez prehnaných nárokov nebude sklamaný a vďaka tomu bude mať stále energiu aj na svoje koníčky.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by si mal naplánovať otvorený rozhovor o ďalšom kroku vo vzťahu. Už dlhší čas sa mu zdá, že sa s partnerom zasekli na jednom mieste, preto je na čase vyriešiť to.

Rak

Rak bude prežívať pokojné obdobie v rodinnom kruhu. Vďaka tomu, že sa s nikým nepoháda, bude mať energiu na to, aby si vyriešil svoje problémy v láske.

Lev

Levovi sa bude dariť v zdravotnej oblasti. Hoci ho čakajú škriepky s priateľmi, všetko v oblasti cvičenia a zdravej stravy pôjde ako po masle, preto môže byť spokojný, neochorie.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal tento víkend naučiť viac dôverovať sebe, než okoliu. Len on jediný vie, čo je pre neho najlepšie, preto by sa nemal spoliehať na druhých, ale len na seba.

Váhy

Človek v tomto znamení bude počas víkendu v optimistickej nálade, no najskôr bude musieť vyriešiť problémy, ktoré ho trápia. V rodinnom kruhu ho ale nič zlé nečaká, môže zostať pokojný.

Škorpión

Škorpión by mal viac zabrať v milostnom vzťahu. V poslednom čase zanedbával svojho partnera a to sa odrazilo na ich situácii. Musia si prejsť otvoreným rozhovorom, inak sa nevyhnú úrazu.

Strelec

Strelec by sa mal počas víkendu vyhýbať konfliktom. Nemal by sa hádať s nikým, aj keď bude mať pocit, že má pravdu. Tieto dva dni urobí dobre, ak sa stiahne zo spoločnosti a nebude v centre diania.

Kozorožec

Kozorožec by sa mal pustiť do novej životnej výzvy. Už dlhší čas pociťuje, že stojí na jednom mieste a nevyhovuje mu to. Keď prehodnotí svoje ciele a ambície, mal by sa rozhodnúť buď o cestovaní alebo o zmene športu, ktorý robí vo voľnom čase.

Vodnár

Vodnár by počas víkendu nemal sedieť doma. Všetko pôjde podľa plánov, preto by nebolo vhodné, ak bol lenivý. Možno sa počas týchto dvoch dní zamiluje práve on, tak by mal vyraziť do mesta!

Ryby

Človek v tomto znamení bude počas víkendu riešiť malé nedorozumenie s priateľmi. Avšak, to ešte nie je dôvod na stres a paniku. Ak ovládne svoje temperament a nezníži sa k výbuchu emócií, každú krízu ustojí a konflikt sa vyrieši v jeho prospech.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť