Piatok 26. 04. 2024 01:05:59 | Meniny má Jaroslava

VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?

Nový rok prináša nové výzvy. Pokiaľ ste zvedaví, čo vás počas nasledujúcich 365 dní čaká, prečítajte si náš ročný horoskop. Znamenie vám prezradí, na čo sa môžete tešiť. ILUSTRAČNÉ FOTO: olia danilevich na Pexels.com

Radka Kostánová|1. január 2023|09:00:15

Baran

Práca: Baran bude musieť v roku 2023 o niektoré veci viac zabojovať. Ako sa hovorí, dobré veci si človek musí zaslúžiť. Keď nebude strácať motiváciu, všetko sa mu podarí a v práci uspeje. Pokiaľ sa však dopredu vzdá, nepohne sa z miesta.

Vzťahy: V oblasti vzťahov by sa mal Baran pozrieť do minulosti, aby vedel, aké chyby v novom roku nerobiť. Vďaka tomu bude jeho milostný život úspešný.

Zdravie: Baran by sa mal počas nasledujúceho roku viac hýbať. Keď bude mať skvelú kondíciu, zvládne viac vecí a žiadna choroba ho nevyvedie z miery. Ako sa hovorí, v zdravom tele, zdravý duch.

Býk

Práca: Človek Býk by si mal nájsť v roku 2023 stabilný prácu (ak takú ešte nemá). So stabilitou sa mu budú lepšie riešiť problémy, ktoré má v iných oblastiach. Keď stabilnú prácu má, mal by sa vyhýbať ľuďom, ktorí ho budú chcieť podviesť.

Vzťahy: V tejto oblasti by mal Býk zostať rezervovaný, pretože niektorí ľudia svoj charakter nikdy neodhalia. Aby nebol tento človek sklamaný, v roku 2023 by sa nemal ľuďom moc otvárať.

Zdravie: Býk by si mal dávať na zdravie pozor. Môže sa stať, že ho občas budú bolieť zuby, preto by nemal zanedbávať pravidelné prehliadky a hygienu. Ak aj ochorie, pomôže mu zdravá strava.

Blíženci

Práca: Človeku v znamení Blížencov sa bude dariť. Jeho fantázia bude pracovať na plné obrátky, preto by nemal veľa oddychovať, ale skôr žiť aktívne. Vďaka tomu, že využije toto priaznivé obdobie na prácu, bude mať rok 2023 úspešný.

Vzťahy: V oblasti vzťahov sa tento človek nebude nudiť. Pravdepodobne mu do života príde osudová osoba, ktorá mu otvorí oči. Uvedomí si, že by nemal venovať energiu ľuďom, ktorí si ju nezaslúžia.

Zdravie: Tomuto človeku nezaškodí očista organizmu. Posledné dni sa zanedbával, preto by sa mal znovu pustiť do cvičenia a zdravej stravy. Aj keď sa mu to nemusí pozdávať, vďaka tomu prežije šťastný rok.

pexels-pavel-danilyuk-6405672.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Pavel Danilyuk na Pexels.com

Rak

Práca: Rak môže prežiť tento rok v neistote. Mal by sa pripraviť na krízu, no aj na otvorenie nových dverí. Dobre urobí, ak bude mať oči stále otvorené, inak by mohol prepásť príležitosť, ktorá sa objavuje iba raz za život.

Vzťahy: Tento človek môže zažiť v oblasti vzťahov veľký prevrat. Je len na ňom, či bude pozitívny alebo negatívny. Možno to bude rozchod alebo nový vzťah, dôležité je, aby situáciu správne vyhodnotil.

Zdravie: Rak by si mal dávať pozor na imunitu. Môže ju mať oslabenú, preto by sa mal často zdržiavať na čerstvom vzduchu a na slnku. Pohyb mu prospeje, preto ho nesmie zanedbávať.

Lev

Práca: Lev bude v roku 2023 stáť pred dôležitou pracovnou skúškou. Pokiaľ uspeje, môže pravdepodobne očakávať kariérny rast. Avšak, iba pod podmienkou, že bude nekompromisný. Keď bude neustále ustupovať a podceňovať sa, nič nové nedokáže.

Vzťahy: Na Leva v roku 2023 čaká v oblasti vzťahov dôležité rozhodovanie. Ak bude v práci úspešný, možno ho pošlú na dlhodobú pracovnú cestu a bude sa musieť s niekým rozlúčiť.

Zdravie: Lev by si mal dávať pozor na pitný režim. Počas nasledujúceho roka by mal piť minimálne 2 litre vody denne, aby ho nebolela hlava. Bude mu lepšie a po celý rok bude mať veľa energie.

Panna

Práca: Človek v znamení Panny bude možno riešiť otázku platu a jeho zvýšenia. Mzdové podmienky nie sú vyhovujúce, preto bude len na ňom, či dá prednosť stereotypu alebo bude bojovať za lepší a kvalitnejší život.

Vzťahy: Vzťahy a človek v znamení Panny moc nejdú dokopy. V roku 2023 by sa mal zamerať na to, aby ľuďom viac vyjadroval to, čo cíti. Vďaka tomu budú jeho vzťahy s ľuďmi šťastnejšie.

Zdravie: V oblasti zdravia by sa mal človek v znamení Panny venovať ľuďom naokolo. Keď budú šťastní oni, bude šťastný aj on. Vďaka tomu sa posilní jeho imunita a nebude chorý.

pexels-pavel-danilyuk-6405670.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Pavel Danilyuk na Pexels.com

Váhy

Práca: Tento človek bude musieť v roku 2023 začať viac šetriť. Kvôli tomu, že často na financie nemyslí, je jeho budúcnosť jedna veľká hmla. Bude oveľa šťastnejší a všetko sa mu podarí, ak začne šetriť a myslieť zodpovedne. Vďaka tomu sa mu bude dariť a v druhej polovici roka ho čakajú len pozitívne veci.

Vzťahy: Človek v znamení Váhy by mal staré hádky vo vzťahoch hodiť za hlavu. Pokiaľ nejde o život, nejde o veľa. Mal by si uvedomiť, kto je pre jeho srdce dôležitý a tomu venovať svoju energiu.

Zdravie: V zdraví sa bude tomuto človeku dariť. Pravdepodobne ho čaká dobrý rok bez chrípok a nachladnutia, no musí viac predvídať. Keď sa ochladí, mal by tráviť čas doma a oddychovať.

Škorpión

Práca: Škorpión si dá v roku 2023 možno od práce pauzu. Ak pred Vianocami cítil, že je blízko vyhoreniu, po sviatkoch to nebude iné. Keď sa chce vyhoreniu vyhnúť, mal by pouvažovať nad zmenou práce a nájsť si niečo, pri čom by bol šťastnejší.

Vzťahy: V oblasti vzťahov sa môže toto znamenie tešiť na príjemné chvíle. Žiadne veľké hádky sa nebudú konať a celý rok prežije v pomerne zamilovanej nálade. Je to šťastný človek.

Zdravie: Škorpiónovi prospeje, ak si viac dopraje aktívny oddych. Počas roka 2022 oddychoval, ale sedavý životný štýl mu neprospieva. Mal by sa viac venovať bicyklovaniu alebo behaniu.

Strelec

Práca: Strelec sa taktiež môže „tešiť“ na veľké zmeny. V roku 2023 by mal myslieť na psychické zdravie a nepúšťať sa do hádok s nadriadenými. Mohlo by sa stať, že by nebol správne pochopený a vyšiel by zo všetkého najhoršie.

Vzťahy: Čo sa týka vzťahov, budú Strelca trochu bolieť. Na scéne sa môže objaviť človek, ktorý mu zlomí srdce, preto by si mal dávať pozor na to, s kým sa stretáva. Len tak predíde smútku a depresívnym myšlienkam.

Zdravie: Strelec by sa mal naplno venovať športovaniu. Aspoň trikrát do týždňa by mal posilňovať alebo vykonávať kardio. Vďaka tomu bude mať dobrú kondíciu a nebude mať problém s bežnými činnosťami.

pexels-pavel-danilyuk-6405717.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Pavel Danilyuk na Pexels.com

Kozorožec

Práca: V práci nájde Kozorožec konečne istotu a stabilitu. Dlho nevedel, na čom je, avšak rok 2023 mu všetko vyjasní a bude vedieť, akým smerom sa má jeho život uberať. Vďaka tomu si môže začať plniť jeho sny.

Vzťahy: Kozorožec by sa mal naučiť hľadať dobro. Hoci sa mu môžu stať zlé veci, nemusí to dopadnúť katastrofálne. Keď bude mať nadhľad, možno si dokonca nájde spriaznenú dušu.

Zdravie: Tento človek by sa mal vyhnúť rozčuľovaniu. Bohužiaľ, jeho zdraviu to neprospieva a kvôli tomu môže mať zvýšený tlak alebo cholesterol. Keď sa upokojí a bude mať menej stresu, všetko bude v poriadku.

Vodnár

Práca: Vodnár by si mal uvedomiť, že ironické poznámky sa na pracovisko nehodia. Pokiaľ zvolí v roku 2023 profesionálnejší prístup, začne sa mu dariť a v práci bude každým dňom úspešnejším zamestnancom. Aj takáto maličkosť mu môže splniť cestovateľské sny.

Vzťahy: Pokiaľ bude mať Vodnár vo vzťahu možnosť posunu, mal by to urobiť. Či sa to už bude týkať spoločného bývania alebo svadby, smelo do toho. Stereotyp je totižto najväčší zabijak lásky.

Zdravie: Vodnár má pred sebou rok plný zdravia, počas ktorého mu nič nehrozí. Avšak, nemal by to považovať za samozrejmosť. Vitamíny v podobe ovocia a zeleniny by mal konzumovať denne.

Ryby

Práca: Človek v znamení Rýb sa môže tešiť na poriadne turbulentný rok, čo sa týka oblasti práce. Pár mesiacov nebude vedieť nájsť stabilitu a bude predstavovať chaos, ale na konci roka všetko dobre dopadne. S finančnou rezervou a úsporami to zvládne.

Vzťahy: Tento človek by nemal svojho partnera udusiť láskou. Keď mu dopraje v roku 2023 priestor, vyčistí sa medzi nimi atmosféra a vďaka tomu ich láska aj naďalej porastie. Ryba by sa mala viac venovať svojim koníčkom.

Zdravie: V oblasti zdravia by mal tento človek obmedziť sladké jedlá a fast food. Možno to jeho telu neprekáža, ale vnútro a výsledky krvného obrazu nemusia byť dobré. Aby to vylepšil, mal by konzumovať zdravé jedlá.


Súvisiaci článok
Týždenný horoskop: Jedno znamenie môže zažiť prekvapivý koniec roka
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť