Piatok 26. 07. 2024 21:57:08 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Horoskop na október: Jedno znamenie má šancu sa zamilovať, druhé vyhrať peniaze

Nový mesiac so sebou prináša nové výzvy a prekvapenia. Čo čaká v októbri vás? Dozviete sa to podľa znamenia.

Radka Kostánová|1. október 2023|10:00:43

Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na víkend: Jedno znamenie bude pracovať aj v nedeľu
Čítajte viac >

Baran

Baran by mal viac oddychovať. Ak má tento človek pocit, že je vyčerpaný a blízko k vyhoreniu, mal by pravidelne oddychovať a dbať na pestrú a zdravú stravu. Vďaka tomu sa mu v októbri všetko podarí a nebudú ho trápiť problémy.

Býk

Človek v znamení Býka by sa nemal hrnúť do veľkých projektov, lebo nemusia dopadnúť dobre. V poslednej dobe sa mu nedarilo, preto nech nepokúša osud. Počas októbra by si mal ujasniť, čo od života očakáva a až potom sa posunúť ďalej.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by mal október venovať rodine. Pracovať musí každý, no nie na úkor zanedbávania rodiny. Každý týždeň by ich mal potešiť svojou návštevou alebo pre nich robiť dobré skutky, ktoré sa mu môžu neskôr vrátiť. Vďaka tomu bude šťastný. Ak je nezadaný, môže stretnúť lásku svojho života.

Rak

Október pre človeka Raka v bude pozitívny. Má šancu vo veľa veciach uspieť, len si musí veriť a nenechať sa odhovoriť. Keď bude počúvať svoje srdce a nie to, čo hovoria ľudia, naučí sa spoliehať len na seba a zvýši sa mu sebavedomie.

Lev

V živote Leva sa počas októbra neudeje nič nové. Skôr zažije stereotyp jesenných dní a bude mať veľa času na uvažovanie o tom, čo urobí so svojím životom. Tento človek by sa mal zamerať viac na prácu a na šetrenie. Prídu aj horšie mesiace.

Panna

Tento človek by si mal v októbri chrániť svoje súkromie, inak sa môže stať, že by oň mohol prísť. Nikto iný nemá právo mu zasahovať do súkromných vecí, preto by sa mal postarať o to, aby to tak aj bolo. Pokiaľ to neurobí, bude sa mu celý mesiac lepiť smola na päty.

young-woman-autumn-park-drinking-coffee-3.jpg

Váhy

Október pre človeka v znamení Váhy bude priaznivý. Mal by si dávať pozor na dodržiavanie sľubov, inak sa z neho stane nezodpovedný človek. Okrem toho ho však čaká mesiac plný zábavy a dobrej atmosféry, pretože môže oslavovať svoje narodeniny.

Škorpión

Človek v znamení Škorpióna by mal v októbri dbať na dostatok pohybu. Jeseň so sebou prináša sychravé počasie, no to nie je dôvod na to, aby bol niekto lenivý. Čím skôr sa telo rozhýbe, tým lepšie bude odolávať chorobám a vírusom.

Strelec

Strelec by mal v októbri rešpektovať svojho partnera a rodinu. Najdominantnejšou vlastnosťou Škorpióna je záhadnosť, preto by mal rozumieť tomu, že každý môže mať nejaké tajomstvá. Keď sa do ničoho nebude starať, nevytvorí žiadny problém.

Kozorožec

Kozorožec by mal prestať so sebeckým správaním. Tento mesiac je na to ako ideálny, pretože bude mať dostatok času pouvažovať nad tým, ako sa stať lepším človekom. Aj keď si myslí, že nie je kam sa posunúť, vždy sa dá nájsť niečo, čím môže prispieť spoločnosti.

Vodnár

V októbri sa človek v znamení Vodnára bude rozhodovať. Bude stáť pred dôležitou voľbou, ktorá môže ovplyvniť jeho budúce smerovanie. Keď sa rozhodne dobre, nebudú ho trápiť žiadne problémy. Pokiaľ sa však rozhodne zle, nič sa nezmení.

Ryby

Aj Ryba patrí ku znameniam, ktoré budú mať v októbri šťastie. Môže sa na neho usmiať šťastie v oblasti kariéry a peňazí, preto je dôležité, aby v práci nič nezanedbal. Mal by si dávať pozor na výkony, ktoré musia byť v 100 % kvalite. Vďaka tomu bude úspešný.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť