Utorok 07. 05. 2024 05:28:48 | Meniny má Monika

Zapojte sa do súťaže, ktorú pripravuje Krajské kultúrne stredisko v Žiline

Je pre vás fotografovanie koníčkom, alebo dokonca obrovskou vášňou? Zapojte sa do regionálneho kola celoštátnej postupovej súťaže neprofesionálnej fotografickej tvorby AMFO 2022, ktorú pripravuje Krajské kultúrne stredisko v Žiline. ILUSTRAČNÉ FOTO: pixabay.com

Erika Filekova|21. január 2022|10:14:32

„Na súťaži sa môže zúčastniť každý tvorca fotoamatér, občan Slovenskej republiky alebo s trvalým pobytom na Slovensku. Do základného kola súťaže sa súťažiaci prihlasuje podľa miesta svojho bydliska alebo pôsobenia vyplnením elektronického formulára na stránke Národného osvetového centra,“ informuje na svojej stránke kultúrne stredisko.

FOTO: KrKs Žilina. Fotografia s názvom Únik od autora Martina Tomášku zo Žiliny, ktorá získala ocenenie na celoštátnom finále AMFO 2021

Ak ste z okresov Žilina alebo Bytča a chcete sa súťaže zúčastniť, tak odošlite do 31. januára 2022 elektronický formulár, ktorý nájdete na tomto odkaze.

„Viac informácii získate aj na stránke www.nocka.sk v sekcii Súťaže a prehliadky, prípadne nás môžete kontaktovať aj na tel. čísle 0915 787 299 alebo mailom: provderova@vuczilina.sk,“ dodáva kultúrne stredisko.


Súvisiaci článok
Študentka z martinského gymnázia sa teší striebru z medzinárodnej grafickej súťaže
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť