Priestory Kysuckej knižnice v Čadci sa v uplynulých dňoch naplnili nielen čitateľmi, ale aj sladkou vôňou gaštanov, pistácií a radosti. Adriana Poláková Kneissl, známa z televíznych obrazoviek aj z obľúbených kuchárskych kníh, priniesla do knižnice svoju „Školu pečenia“ - tentoraz v podobe zážitkového popoludnia plného inšpirácie a dobrej nálady. O podujatí informovala Darina Harantová, knihovníčka z Kysuckej knižnici v Čadci.
Poláková Kneissl pred očami návštevníkov pripravila gaštanovú roládu a bezlepkové tartaletky s pistáciovým krémom, pričom prezradila niekoľko svojich osvedčených trikov aj tipov, ako pečenie premeniť na radosť. Ochutnávka bola doslova sladkou bodkou, po dobrotách sa „zľahla zem“.
Zdroj: kniznica-cadca.sk
„Po hodinovom pečení nasledoval podvečer venovaný predaju jej najnovšej knihy „Naučím vás piecť“ a užitočného kalendára „Rolády 2026“, ktorý bol spojený s autogramiádou a milými osobnými rozhovormi. Úsmevy, fotografie a podpisy urobili z tohto stretnutia nezabudnuteľný zážitok," priblížila Harantová.
Podujatie sa nieslo v duchu pohody a priateľskej atmosféry, za čo sa organizátori poďakovali nielen samotnej hostke, ale aj všetkým, ktorí si našli čas a prišli sa inšpirovať.































Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk
Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť