Voňavé popoludnie v knižnici: Adriana Poláková Kneissl priniesla do Čadce zážitkové pečenie

Knihy, smiech a vôňa čerstvo upečených dobrôt – taká bola atmosféra v Kysuckej knižnici v Čadci, kde sa uskutočnilo zážitkové pečenie s Adrianou Polákovou Kneissl.

Radka Kostánová|25. október 2025|15:00:00

Zdroj: kniznica-cadca.sk

Súvisiaci článok
Kysucké a talianske zvyky počas sviatkov vám priblíži kniha „Popletené Vianoce“. Autorka prezradila, čo ju inšpirovalo
Čítajte viac >

Priestory Kysuckej knižnice v Čadci sa v uplynulých dňoch naplnili nielen čitateľmi, ale aj sladkou vôňou gaštanov, pistácií a radosti. Adriana Poláková Kneissl, známa z televíznych obrazoviek aj z obľúbených kuchárskych kníh, priniesla do knižnice svoju „Školu pečenia“ - tentoraz v podobe zážitkového popoludnia plného inšpirácie a dobrej nálady. O podujatí informovala Darina Harantová, knihovníčka z Kysuckej knižnici v Čadci.

Poláková Kneissl pred očami návštevníkov pripravila gaštanovú roládu a bezlepkové tartaletky s pistáciovým krémom, pričom prezradila niekoľko svojich osvedčených trikov aj tipov, ako pečenie premeniť na radosť. Ochutnávka bola doslova sladkou bodkou, po dobrotách sa „zľahla zem“.

Skola_pecenia_s_Adrianou_3.jpg Zdroj: kniznica-cadca.sk

„Po hodinovom pečení nasledoval podvečer venovaný predaju jej najnovšej knihy „Naučím vás piecť“ a užitočného kalendára „Rolády 2026“, ktorý bol spojený s autogramiádou a milými osobnými rozhovormi. Úsmevy, fotografie a podpisy urobili z tohto stretnutia nezabudnuteľný zážitok," priblížila Harantová.

Podujatie sa nieslo v duchu pohody a priateľskej atmosféry, za čo sa organizátori poďakovali nielen samotnej hostke, ale aj všetkým, ktorí si našli čas a prišli sa inšpirovať.


Súvisiaci článok
Zimná zábava sa vracia: Žilinčania sa môžu tešiť na prvé verejné korčuľovanie sezóny
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť