Sobota 07. 09. 2024 07:40:12 | Meniny má Marianna

37-ročný vodič nedal prednosť chodcovi na vyznačenom priechode. Muž zraneniam, žiaľ, podľahol

V piatok 5. mája došlo na ceste prvej triedy číslo 11 v katastri obce Kysucký Lieskovec k dopravnej nehode. 37-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo v smere od Žiliny do Čadce, pričom nedal prednosť chodcovi, ktorý išiel po vyznačenom priechode pre chodcov. 54-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahol. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|6. máj 2023|08:38:11


Súvisiaci článok
Mestská polícia v Martine začne uplatňovať objektívnu zodpovednosť
Čítajte viac >

V piatok 5. mája vo večerných hodinách na ceste prvej triedy číslo 11 v katastri obce Kysucký Lieskovec, v okrese Kysucké Nové Mesto, došlo k dopravnej nehode.

37-ročný vodič viedol podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzany Šefčíkovej, osobné motorové vozidlo v smere od Žiliny do Čadce, kde v uvedenom úseku z doposiaľ presne nezistených príčin nedal prednosť chodcovi, ktorý išiel po vyznačenom a osvetlenom priechode pre chodcov a zachytil ho pravou prednou stranou vozidla.

„54-ročný muž utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, pri prevoze do nemocnice podľahol. Vodič bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U nebohého bola nariadená súdna pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny tragickej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedla Šefčíková.

PREDCHÁDZAJME TRAGÉDIÁM NA CESTÁCH!

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Ochranári urobili obhliadku lokality, kde medveď napadol dvoch ľudí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť