Streda 24. 04. 2024 20:12:51 | Meniny má Juraj

16-ročný opitý vodič spôsobil tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej vyhasol život spolujazdca

Dnes, 25. marca, v čase približne o pol druhej ráno došlo na ceste tretej triedy v obci Sihelné, okres Námestovo k dopravnej nehode. Nehodu spôsobil 16-ročný mladý vodič, ktorému namerali skoro 2 promile alkoholu v dychu. FOTO: Polícia SR - Žilinský kraj

Radka Kostánová|25. marec 2023|14:20:17


Súvisiaci článok
30-ročná vodička pod vplyvom alkoholu spôsobila dopravnú nehodu
Čítajte viac >

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 16-ročný Martin z okresu Námestovo viedol osobné motorové vozidlo Hyundai v smere od obce Sihelné na obec Rabča. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin mal s vozidlom v smere jazdy prejsť na krajnicu, naraziť prednou časťou do zábradlia mostného telesa a potom sa s vozidlom prevrátiť na strechu,“ informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.

Ďalej dodáva, že 16-ročný spolujazdec mal zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Mladík, ktorý viedol motorové vozilo bol po dopravnej nehode prevezený na ošetrenie. Policajti mu pri dychovej skúške namerali 0,95 mg/l (1,98 promile) alkoholu v dychu.

„Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzatvára hovorkyňa.

01.jpg


Súvisiaci článok
V okrese Čadca zaznamenali podvody na senioroch za účelom vylákania finančnej hotovosti
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť