Streda 18. 09. 2024 15:19:36 | Meniny má Eugénia

Týždenný horoskop: Jedno znamenie môže očakávať veľa povinností, iné zase rande

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Radka Kostánová|19. december 2022|07:44:16

Baran

Baran tento týždeň zistí, že niektoré osoby v jeho živote sa tvária inak, než v skutočnosti sú. Pozor by si mal dať najmä na starých priateľov, ktorí mu môžu prísť do cesty. Mohlo by sa stať, že by prišiel o veľkú sumu peňazí.

Býk

Človek v znamení Býka by mal spomaliť tempo. Posledný týždeň pred Vianocami by už nemal riešiť prácu, ale skôr darčeky a upratovanie. V jeho živote vládne posledné dni chaos, preto by sa mal zamerať na pokojné myšlienky, aby všetko zvládol s úsmevom.

Blíženci

Tento človek by mal prestať pochybovať o tom, že sa mu v živote dejú len zlé veci. Síce má pred sebou náročný týždeň, povinností bude veľa, mal by si nájsť každý deň čas na oddych. Keď si vyčlení chvíľku pre seba, s nikým sa nepoháda.

Rak

Rak bude mať pokojné dni. Všetko bude tak, ako doteraz, len by si mal dávať pozor na svoje zdravie. Vitamíny nech konzumuje každý deň v podobe ovocia a zeleniny. Môže sa stať, že bude ku koncu týždňa cítiť bolesť v hrdle, preto by sa mal o seba viac starať.

Lev

Lev by sa mal vyhnúť konfliktom. Jeho vodcovská povaha sa bude chcieť presadiť za každú cenu, no práve teraz to môže byť na škodu. Radšej nech sa drží v úzadí a ticho pracuje, aby mal pokojné Vianoce. Pokiaľ by niečo pokazil, jeho nálada by bola na bode mrazu.

Panna

Sny sú predsa na to, aby sa plnili, no nie? Panna má tento týždeň šťastie, lebo dostane ponuku, ktorá sa len tak neodmieta. Záleží len na ňom, či ju prijme alebo nie. Môže mu otvoriť dvere do nového sveta, ale zároveň zatvoriť dvere toho terajšieho.

pexels-andrea-piacquadio-879143.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Váhy

Človek v znamení Váhy bude mať tiež šťastie. Hviezdy stoja tento týždeň pri ňom, preto si môže dovoliť riskovať. Pustiť by sa mal do niečoho, čo ešte v živote nerobil, ale vždy to chcel vyskúšať. Podarí sa mu to a bude mať zo seba dobrý pocit.

Škorpión

Škorpión by sa mal zamerať na seba. Starostlivosť o druhých zvláda na jednotku, no keď sa nepostará o seba, nikto iný to neurobí za neho. Nasledujúce dni by mal obvolať doktorov na prehliadky a taktiež môže ísť ku kaderníčke.

Strelec

Strelcovi sa minulý týždeň veľmi nedarilo, preto bude mať šancu teraz všetko napraviť. Čaká ho jedno stretnutie, no iba od neho závisí, ako dopadne. Môže sa všetko skočiť katastrofálne, s hádkou, alebo úspešne a dokonca s novým klientom.

Kozorožec

Kozorožcovi sa bude dariť v súkromnej oblasti. Ak je nezadaný, môže dostať ponuku na rande a užiť si ho. Pokiaľ je však vo vzťahu, nech očakáva krok vpred alebo pozitívnu novinku. Partner ho v každom prípade môže potešiť.

Vodnár

Vodnár by sa nemal brániť nečakanej akcii. Všetko dobre dopadne a stane sa hviezdou večierku. Dôležité je, aby sa nedal strhnúť stresom, ktorý ho zachváti, keď sa o tom nečakane dozvie. Duševné zdravie je prvoradé.

Ryby

Človek v znamení Ryby by sa mal snažiť napraviť vzťahy s rodinou. Možno u neho vyhasla iskra a správa sa chladne, čo ostatným členom rodiny môže prekážať. Keď sa vráti na sviatky domov, prospeje mu teplé objatie a dlhé rozhovory.


Súvisiaci článok
Horoskop na december: Aký bude váš posledný mesiac v roku?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť