Piatok 19. 04. 2024 22:58:37 | Meniny má Jela

Horoskop na december: Aký bude váš posledný mesiac v roku?

Posledný mesiac v roku je tu. Ste zvedaví, čo vás čaká? Odhalí vám to vaše znamenie v tomto článku. ILUSTRAČNÉ FOTO: Tim Gouw

Radka Kostánová|1. december 2022|07:45:04


Súvisiaci článok
Týždenný horoskop: Niekoho potrápia finančné problémy, iného zase vzťah na pracovisku
Čítajte viac >

Baran

Pre Barana bude mesiac december o priateľoch. Počas neho spozná silu priateľstva, lebo mu pomôžu so všetkým, o čo ich poprosí. Navyše sa ukáže, kto je jeho skutočný priateľ a kto sa na neho iba hral. Vďaka tomu si môže v ľuďoch okolo seba urobiť poriadok a do ďalšieho roka vstúpiť s úsmevom.

Býk

Mesiac december bude pre Býka radostný. Bude sa tešiť z toho, že sa všetkým jeho príbuzným darí, preto ani nebude pociťovať stres a nervozitu. Dobrá nálada udrží tohto človeka pozitívnym až do Vianoc, kedy na vlastnej koži pocíti, aký vplyv môže mať nastavenie mysle.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov sa môže tešiť tiež. Podarí sa mu nečakaný úspech v práci, ktorý mu zabezpečí lepšie finančné ohodnotenie. Dokonca si ho vďaka úspechu môže všimnúť niekto z vyšších tried a otvoriť mu tak dvere do lepšieho sveta. Bude len na ňom, či ponuku prijme alebo nie.

Rak

Rak bude počas decembra riešiť samé spontánne udalosti, ktoré ho nakoniec úplne vyčerpajú. Mal by sa vyzbrojiť trpezlivosťou a zmyslom pre humor, aby náročné predvianočné obdobie zvládol. Keď sa tak stane, odmenou mu budú usmiate tváre jeho blízkych a štedrý vianočný stôl.

Lev

Lev počas decembra pochopí, že nemôže mať všetko, po čom túži. Prinesie to do jeho života značnú mieru sklamania, no vďaka tejto pravde sa mu bude ľahšie žiť a nebude v strese z toho, že niekto má viac a on menej. Vianoce si tak užije krajšie a konečne bude môcť venovať čas aj rodine, nie iba práci.

Panna

Pre Pannu bude december rozhodne náročným mesiacom. Všetko v živote tohto človeka pôjde veľmi rýchlo, na čo nie je naučený, a bude z toho nervózny. Kvôli tomu môže vybuchnúť na ľudí, ktorých má rád. Čím skôr sa zmenám prispôsobí a nebude tvrdohlavý, tým rýchlejšie sa mu vráti dobrá nálada.

pexels-yan-krukov-6617697.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Yan Krukov na Pexels.com

Váhy

Posledný mesiac v roku bude pre Váhy dosť náročný. Tento človek by sa mal obrniť veľkou pokorou a milosťou, lebo sa dozvie niečo, čo ho rozčúli a vyvedie z miery. Vďaka pokore však zvládne všetky situácie s diplomaciou a nespôsobí žiadne problémy. Občas je nutné držať sa v úzadí a nestarať sa do zbytočných vecí. Bude mať pokoj na duši.

Škorpión

Škorpión má v decembri šancu na jedno životné rozhodnutie. Záleží len na ňom, či sa tento krok vpred bude týkať vzťahu, bývania, alebo práce. Je isté, že všetko dobre dopadne, preto si môže dovoliť zariskovať a obetovať trochu financií. Prinesie mu to radosť do života a novú motiváciu.

Strelec

Šancu na lásku má v decembri Strelec. Ak je single, možno k nemu bude osud milý a niekoho stretne, či sa s niekým spozná. Pokiaľ je však už zadaný a v dlhoročnom vzťahu, mal by pouvažovať nad posunom ďalej. Pravdepodobne sa všetko dobre skončí, preto môže riskovať aj on.

Kozorožec

Kozorožec bude mať december nabitý spoločenskými udalosťami a prácou. Bohužiaľ, povinností bude viac ako voľného času, no napriek tomu by si mal vedieť nájsť čas na rodinu. Sviatky sú práve o spoločnom čase a ak to Kozorožec dokáže, zistí, že mu rodina dodá viac motivácie a odhodlania do práce. Jeden krok vzad, no dva vpred.

Vodnár

December bude pre Vodnára v znamení šťastia. Počas celého mesiaca môže očakávať úspechy a pochvaly, ktoré ho neminú už v prvý deň. Ak bude chcieť šťastenu skúšať viac, môže si kúpiť žreb a očakávať malú výhru. Záver mesiaca strávi v pozitívnej nálade a žiadna hádka ho nečaká.

Ryby

Človek v znamení Rýb by mal na konci roka prehodnotiť svoj život. Pokiaľ nezmení svoj postoj k určitým veciam, môže sa stať, že sa bude točiť v začarovanom kruhu a nebude vedieť ako von. Žiť vo falošnej ilúzii nie je dobré, preto by si to mal uvedomiť a v decembri pracovať na svojich snoch.


Súvisiaci článok
Vianočné trhy v Žiline už začali. Poďte sa pozrieť, čo vás tento rok čaká
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť