Utorok 14. 05. 2024 11:52:39 | Meniny má Bonifác

Z obce Turie pri Žiline zmiznú zberné zvony na plasty, kovy a nápojové kartóny

Obecní radniční uviedli, že z dôvodu monitorovania separovania bude mať každá domácnosť na plasty, kovy a nápojové kartóny k dispozícii už len vrecia. Zberné nádoby na sklo a papier zostávajú podľa ich slov na pôvodných miestach. Foto: ilustračné / SHVETS production na Pexels.com

Juliana Krčulová|21. júl 2022|09:52:05


Súvisiaci článok
Po obci Turie kolujú filmové peniaze. Obyvatelia, zvýšte pozornosť!
Čítajte viac >

Obec Turie na svojej oficiálnej internetovej stránke informovala, že zberné zvony na miestnych stojiskách zostávajú už iba na čisté sklo a papier. Zberné zvony na plasty, kovy a nápojové kartóny sa podľa ich slov nebudú už nachádzať na pôvodných miestach.

„Z dôvodu monitorovania separovania bude mať každá domácnosť už len vrecia, do ktorých budete plasty, kovy a nápojové kartóny ukladať, a ktoré vám budeme odvážať raz do mesiaca zberným autom. Zberné nádoby na sklo a papier ostávajú na pôvodných miestach,“ informujú obecní radniční a ďalej obyvateľov vyzývajú:

„Nehádžte odpad mimo zberných zvonov, nedávajte do nich iný odpad a nerobte neporiadok. Monitorujeme kamerovým systémom.“ Rovnako obec informuje, že kontajnery na oblečenie na parkovisku pri cintoríne boli premiestnené do zberného dvora.

„Taktiež oznamujeme, že z dôvodu neustáleho znečistenia boli kontajnery na oblečenie na parkovisku pri cintoríne premiestnené do zberného dvora. Čisté oblečenie uložené vo vreciach môžete doniesť do zberného dvora v čase otváracích hodín. Ďakujeme,“ uzavreli vo svojom ozname obecní radniční.


Súvisiaci článok
Tohtoročná spanilá jazda historických vozidiel Beskydskou krajinou prinesie zaujímavý program
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť