Nedeľa 24. 03. 2024 02:54:20 | Meniny má Gabriel

Tohtoročná spanilá jazda historických vozidiel Beskydskou krajinou prinesie zaujímavý program

Turzovský veterán club organizuje už 25. ročník spanilej jazdy historických vozidiel Beskydskou krajinou pod názvom Beskyd rallye. Viac ako stovka veteránov odštartuje svoju tohtoročnú jazdu v stredu 27. júla 2022 na Námestí Andreja Hlinku v Žiline. Foto: ilustračné / Jill Wellington na Pixabay.com

Juliana Krčulová|30. jún 2022|18:38:54


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti riešili pravdepodobnú environmentálnu trestnú činnosť
Čítajte viac >

„Týmto ročníkom chceme osláviť jubileum nielen nášho klubu, ale aj stretnutia historických vozidiel v Turzovke. Beskyd rallye dávno prerástlo región nášho mesta a stalo sa významným medzinárodným podujatím. Záštitu prevzali najvyšší predstavitelia Žilinského aj Moravsko-sliezskeho kraja,“ uviedol Václav Dostálek, riaditeľ podujatia.

Ďalej zdôraznil, že tohtoročný 25. ročník bude výnimočný svojim rozsahom aj programom a návštevníkov čaká množstvo prekvapení.

„Pozývame Vás na päťdňové stretnutie, ktoré sa na prvé dve noci zabýva v hoteli Holiday Inn Žilina a na ďalšie dve noci sa presťahujeme do tradičnej základne v hoteli Petr Bezruč v Malenoviciach. Našim cieľom je pripraviť pre vás príjemný, možno až dovolenkový pobyt medzi priateľmi, ktorí majú radi vôňu benzínu,“ uzavrel Dostálek.

1451435395.jpg Foto: Turzovský veterán klub


Súvisiaci článok
Dolnokubínski plavci si z nitrianskeho Akvatlonu odniesli päť cenných trofejí (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť