Pondelok 06. 05. 2024 16:09:02 | Meniny má Hermína

Čadčianski mestskí policajti zachránili mačiatko z pasce na hlodavce

V uplynulých dňoch sa čadčianskym mestským policajtom podarilo vyslobodiť uviaznuté mačiatko spod skládky uloženého dreva. Ak sa neohlási jeho majiteľ, bude bezplatne k dispozícii akémukoľvek záujemcovi. Foto: Mestská polícia Čadca

Juliana Krčulová|19. júl 2022|09:20:58


Súvisiaci článok
Opitý mladík narazil autom do zábrany medzi vozovkou a železničnou traťou. Odhadovaná škoda je takmer štyritisíc eur
Čítajte viac >

V stredu 13. júla 2022 po ôsmej hodine ráno obyvatelia Čadce telefonicky oznámili na núdzovú linku miestnej Mestskej polície, že v areáli pohostinstva Satelit na Ul. Májovej našli malé mačiatko, ktoré sa prilepilo k pasci na hlodavce.

1007323906.jpg

„K mačiatku bola však ťažká dostupnosť, nakoľko sa nachádzalo pod skládkou uloženého dreva. Na miesto bola vyslaná hliadka mestskej polície, ktorej sa aj napriek ťažkej dostupnosti podarilo mačiatko za pomoci drevených tyčí vyslobodiť. Toto zviera bolo následné odvezené do veterinárnej ambulancie MVDr. Branislava Chnúrika, kde nám ochotný personál pomohol bezplatne mačiatko očistiť od lepidla a bolo mu vykonané základné veterinárne ošetrenie,“ priblížili čadčianski mestskí policajti na svojej oficiálnej internetovej stránke.

1688803538.jpg

Ďalej uviedli, že mačiatko sa momentálne nachádza na Mestskej polícií v Čadci a ak sa neohlási jeho majiteľ, bude mačiatko bezplatne k dispozícii akémukoľvek záujemcovi.

V prípade záujmu kontaktujte Mestskú políciu Čadca na telefónnom čísle: 041/4332133.


Súvisiaci článok
Martinskí policajti zachránili život mužovi v bezvedomí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť