Štvrtok 18. 04. 2024 12:37:39 | Meniny má Valér

Stále váhate kam na strednú? Pozrite si prehľad voľných miest po 2. kole prijímacích skúšok

Prehľad voľných miest po 2. kole prijímacích skúšok na stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja na štúdium v školskom roku 2022/2023 priniesol portál mojastredna.sk Foto: ilustračné / Jan Vašek na Pixabay.com

Juliana Krčulová|30. jún 2022|11:57:16


Súvisiaci článok
Dolnokubínski plavci si z nitrianskeho Akvatlonu odniesli päť cenných trofejí (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

V regióne Horné Považie sú aktuálne uchádzačom k dispozícii dve voľné miesta na Gymnáziu Rajec v päťročnom odbore gymnázium – bilingválne štúdium – slovensko-ruské a rovnako dve miesta na Gymnáziu Hlinská 29 Žilina v odbore gymnázium.

Konzervatórium na ulici J. M. Hurbana 48 Žilina ponúka v odbore spev jedno voľné miesto, v odbore hudba – skladba jedno voľné miesto, v odbore hudba – dirigovanie taktiež jedno voľné miesto, na odbor hudba – hra na klavíri sa môžu prihlásiť dvaja uchádzači a odbor hudba – hra na organe ponúka ešte jedno voľné miesto. V odbore hudba – hra na flaute, hoboji, klarinete, fagote, trúbke, lesnom rohu, pozaune, tube a bicích nástrojoch ponúka štyri voľné miesta, odbor hudba – hra na husliach, viole, violončele, kontrabase, harfe, gitare a cimbale ponúka tri voľné miesta. Odbor hudba – hra na akordeóne si môže vybrať ešte jeden uchádzač a rovnako tak aj odbor hudba – cirkevná hudba.

Žilinská Stredná odborná škola podnikania ponúka spolu ešte šesť voľných miest, a to jedno miesto v odbore pracovník marketingu, tri voľné miesta v odbore obchodný pracovník a dve voľné miesta v odbore mäsiar – lahôdkar. Stredná odborná škola dopravná na Rosinskej ceste 2 v Žiline má aktuálne jedno voľné miesto v odbore technika a prevádzka dopravy.

Stredná odborná škola elektrotechnická ponúka záujemcom o štúdium na ich škole jedno voľné miesto v odbore elektromechanik – silnoprúdová technika. Stredná odborná škola stavebná so sídlom na Tulipánovej 2 v Žiline príjme ešte troch študentov, a to jedného na odbor operátor drevárskej a nábytkárskej výroby a dvoch študentov na dvojročný odbor stavebný výroba.

Prehľad voľných miest po 2. kole prijímacích skúšok na stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja v regiónoch Kysuce, Turiec, Orava a Liptov na štúdium v školskom roku 2022/2023 si môžete pozrieť na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Obec Rajecká Lesná pozýva na utorkový výstup na Kľak
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť