Pondelok 28. 10. 2024 19:07:57 | Meniny má Dobromila

V ankete neolympijských športov sa zaskvela aj študentka z Kysúc. Jej talent pre bikini fitnes je nespochybniteľný

Výsledky ankety zástupcov neolympijských športov a komisie neolympijských športov Slovenského olympijského a športového výboru vyhlásili počas konferencie Šport a spoločnosť 2024 v Poprade. Medzi ocenenými sa ocitla aj študenta Aneta Tichá z Kysúc.

Michal Szentivanyi|24. október 2024|17:00:03

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Fakulta telesnej výchovy, športu a zdravia UMB a olympic.sk

Súvisiaci článok
Žilinská univerzita je opäť na prvom mieste: Študentom sa páči hlavne kvalita výučby a prístup učiteľov
Čítajte viac >

O verdikte rozsiahlej ankety informoval portál olympics.sk. „Michal Žitňan, Monika Chochlíková, Aneta Tichá a florbalová reprezentácia žien Slovenska sú najlepší športovci a športovkyne Slovenska za rok 2023 v neolympijských športoch. Výsledky ankety zástupcov neolympijských športov a komisie neolympijských športov vyhlásili počas konferencie Šport a spoločnosť 2024 v Poprade," uviedli zástupcovia Slovenského olympijského a športového výboru.

Úspech oslávila aj univerzita

Ocenenie 3. miesta Anety Tichej v kategórii bikini fitnes si všimli aj na Univerzite Mateja Bela, kde Aneta Tichá študuje. „Naša študentka Aneta Tichá získala prestížne ocenenie, keď ju zástupcovia neolympijských športov a komisie neolympijských športov zaradili na 3. miesto v ankete najlepších športovcov Slovenskej republiky v neolympijských športoch za rok 2023," vyjadrila nadšenie univerzita.

športovec roka_neolympijské športy181024_4.jpg Ocenenie Anety Tichej môžete na fotografii vidieť vľavo. Zdroj: olympic.sk

Tichá si však podľa zástupcov univerzity nemohla ocenenie prevziať osobne, pretože sa už venovala súťaži Mr. Universe Canary Islands, kde sa umiestnila na 1. mieste v kategórii - Bikiny, Overall + Pro card.


Súvisiaci článok
UNIZA je medzi najlepšími. Vzdelávacia inštitúcia obsadila prvé miesto v uznávanom rebríčku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť