Utorok 22. 10. 2024 17:45:35 | Meniny má Sergej

Mesto na Kysuciach vyhlasuje súťaž o najkrajšiu tekvičku. Zapojiť môžete aj vaše deti

Mesto Krásno nad Kysucou vyhlásilo na svojej webovej stránke jesennú súťaž „O najkrajšiu tekvičku“. Do súťaže sa môžu zapojiť deti z materských, základných aj umeleckých škôl, jednotlivci a kolektívy.

Radka Kostánová|22. október 2024|14:30:05

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Trápenie majiteľov zámku Kunerad. Nedostatok financií ich poriadne žmýka, pôvodnú podobu diela už nedosiahnu
Čítajte viac >

Najkrajšia tekvička roka 2024

S príchodom jesene sa dni ochladzujú, rána bývajú mrazivé a príroda žiari všelijakými farbami. Jedným zo symbolov jesene je bez pochýb aj tekvica.

Mesto Krásno nad Kysucou na svojej webovej stránke informovalo o zaujímavej súťaži. Nesie názov „O najkrajšiu tekvičku“ a môžu sa do nej zapojiť deti z materských, základných aj umeleckých škôl, jednotlivci a kolektívy.

„Naaranžované, vyrezané tekvice prineste v stredu 30. októbra 2024 na námestie alebo (podľa počasia) do Kultúrneho domu Krásno nad Kysucou o 16:00 hodine,“ priblížili zástupcovia mesta detaily.

658200224.jpg Zdroj: mestokrasno.sk

Zaujímavé je, že do súťaže budú zaradené všetky tekvice zdobené ľubovoľnou technikou. Zástupcovia Krásna nad Kysucou veria, že fantázii sa medze nekladú.

Keď sa súťaž o najkrajšiu tekvičku vyhodnotí, na námestí bude prebiehať lampiónový sprievod. Deti môžu prísť v karnevalových kostýmoch, pretože každá maska dostane malý darček.

„Prineste si svoje lampióny a môžeme spoločne rozžiariť naše mesto .Zároveň vás pozývame na horúce teplé jabĺčko, pečené gaštany, chutnú kávu a iné jesenné dobroty, ktoré sa budú predávať na námestí,“ dodali zástupcovia mesta.


Súvisiaci článok
Tatranská výzva s cieľom pomôcť nemocnici: Marcel Mikovčák plánuje prejsť 12 chát za 24 hodín
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť