Piatok 18. 10. 2024 12:16:53 | Meniny má Lukáš

Desivý incident v Žiline: Štvorročné dievča vypadlo z okna paneláka

Na jednom zo žilinských sídlisk sa stala nešťastná udalosť, keď z okna na štvrtom poschodí vypadlo malé dieťa, ktoré museli so zraneniami previezť do nemocnice.

Juliana Krčulová|12. október 2024|09:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/freepik.com a TASR

Súvisiaci článok
Kuriózna zrážka na Kragujevskej ulici. Vodič po zrážke zbabelo ušiel, no nakoniec sa vrátil
Čítajte viac >

Malé dieťa vypadlo z bytu a skončilo v nemocnici

Veľmi nešťastná udalosť sa stala v uplynulých dňoch na jednom zo žilinských sídlisk. Z okna na štvrtom poschodí vypadlo malé dieťa, ktoré museli so zraneniami previezť do nemocnice. Podľa informácií TV JOJ, ktorá o incidente informovala vo svojej reportáži, ide o štvorročné dievča.

Dráma sa podľa zistení televízie odohrala na sídlisku Hájik. Obyvateľka toho istého vchodu pre TV JOJ opísala desivé momenty, keď dievčatko vypadlo z bytu paneláka. „Prišla som z roboty, dcéra videla, ako padá dieťa zo štvrtého poschodia, kde bolo otvorené okno. Je to 4-ročné dievčatko, ktoré strážila stará mama, spadlo na zem,“ priblížila pre televíziu svedkyňa incidentu.

TASR - Radovan Stoklasa.jpg Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Prípadom sa zaoberá už aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline. „Na základe doposiaľ vykonaného šetrenia bolo zistené, že cez otvorené okno vypadlo zo 4. poschodia maloleté dieťa. Dieťa utrpelo zranenia, ktoré si vyžiadalo jeho okamžitý prevoz do nemocnice. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženie na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a pre citlivosť prípadu nebudeme k veci poskytovať žiadne bližšie informácie,“ doplnila pre TV JOJ krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková.


Súvisiaci článok
Ťažká zrážka v Žiline: Vodič nedal prednosť chodcovi tlačiacemu bicykel
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť