Piatok 18. 10. 2024 05:31:13 | Meniny má Lukáš

Vlci Žilina prelomili sériu prehier. Novozámockí Býci idú domov bez bodu

Vlci Žilina počas posledných zápasov nezažili práve ideálne výsledky. Prehry so súpermi z Trenčína či Banskej Bystrice sú však, našťastie, už za nami a svorka sa na domácom ľade vrhla na Nové Zámky. Výsledok bol jednoznačný, no v poslednej tretine začali padať góly aj do žilinskej bránky.

Michal Szentivanyi|11. október 2024|20:19:50

Zdroj: Koláž Žilina SP21

Súvisiaci článok
Chcete vychovať nového Cehlárika, Lopušanovú či Deja? Aj v Žiline budú hľadať detské hokejové talenty
Čítajte viac >

Vlci Žilina - HC MIKRON Nové Zámky 5:3 (2:0, 3:1, 0:2)

Góly: 4. Bezúch (Lukosevicius, Jones), 19. Fejes (Walega), 22. Koyš (Mráz, Gachulinec), 30. Bezúch (Lukosevicius, Tourigny) 37. Walega - 31. Kováč, 53. Tvrdoň (Bourdias, Guay), 56. Chatrnúch (Štrauch, Kováč), Rozhodovali: Baluška, Snášel – Frimmel, Orolin, vylúčení: 5:4 na 2 min, presilovky: 0:0, oslabenia: 1:0,

Počet divákov: 1806

VLCI: Lacouvée (Židek) – Tourigny, Rajnoha, Gachulinec, Pobežal, Holenda, Diakov – Bezúch, Jones, Lukosevicius – Mucha, Walega, Fejes – Varga, Mráz, Koyš – Belluš, Šmída, Juščák

3.jpg Zdroj: zilina.sp21.sk

Milan Bartovič, tréner Vlci Žilina: „Od začiatku sme mali dobrý pohyb. Boli sme aktívni a silní na puku v útočnom pásme. Prvá tretina spolu s nástupom druhej tretiny boli veľmi dobré. V následnom priebehu sme trošku stratili momentum. Trvalo to asi 5 minút. Upozorňovali sme na to aj v čase, keď bolo 4:0 a začali sme si spôsobovať veci, ktoré sme veľmi nechceli. Aj to je fáza procesu zlepšovania. Ak vyhrávame o niekoľko gólov, stále musíme hrať tú istú hru. Dostali sme na 4:1, no oveľa dôležitejšie je, že sme to hneď skorigovali na 5:1, a to dokonca v oslabení. Prežili sme 4-minútovú oslabovku, kde Dyakov urobil 3 bloky po sebe. V tretej tretine sme boli aktívni, no nepáčili sami dva inkasované góly. Na hru musíme byť sústredení celých 60 minút."

dasdasda.jpg Zdroj: zilina.sp21.sk

Juraj Bezúch, útočník Vlci Žilina: „Táto výhra určite dobre padla. Videli sme, že treba bodovať a hlavne doma. Posledné zápasy s Banskou Bystricou a s Trenčínom ... dovolím si tvrdiť, že tam sme zbytočne postrácali body. Som rád, že sme potvrdili rolu favorita a zvíťazili sme. Bol tam úsek, kedy sme začali špekulovať a mysleli sme, že to pôjde ľahko. Je to však šport - deje sa to veľmi rýchlo a dostali sme dva hlúpe góly. Chvalabohu, sme to dotiahli do zdarného konca."

Najbližším súperom tímu DOXXBet Vlci Žilina bude v nedeľu 13. októbra HK Poprad. Stretnutie sa začne o 17:00 hodine v domácej Niké aréne a vstupenky na zápas si môžete kúpiť na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Hokejový trojboj v Žiline: Vlci si pre fanúšikov pripravili zvýhodnené vstupenky na domáce zápasy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť