Piatok 18. 10. 2024 01:54:01 | Meniny má Lukáš

Vlkov čaká konfrontácia so súperom z Trenčína. Svorka po dvoch prehrách čaká na svoj prelom

Žilinská svorka má pred sebou ďalšie extraligové stretnutie na vonkajšom ľade. Jej kvality vyskúša súper z HK Dukla Trenčín, ktorému sezóna nezačala práve ideálne. Situácia je o to zaujímavejšia, že súpera vedie bývalý tréner Vlkov Žilina - Ernest Bokroš.

Michal Szentivanyi|8. október 2024|14:00:07

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Milan Kapusta a Facebook/Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Športovci vo Vrútkach jasajú. Mesto získalo pre svoje ihrisko FIFA certifikát, primátor prezradil viac
Čítajte viac >

Aj keď sa tím DOXXBet Vlci Žilina môže pýšiť porážkou silných súperov z Košíc, či z Bratislavy, je tu prítomná nepríjemná pachuť z predchádzajúcich dvoch prehier. Vlci totiž nezvíťazili v dueloch proti Michalovciam a ani proti Baranom z Banskej Bystrice.

Optimistické to však rozhodne nie je na strane HK Dukla Trenčín. Trénerovi Bokrošovi sa počas aktuálnej sezóny ani podľa portálu betarena.sk príliš nedarí zbierať víťazstvá. Na konte už majú neuveriteľných šesť prehier po siedmich kolách. Presadiť sa im podarilo len naposledy, keď deklasovali Nové Zámky 7:1.

462421129_1086443590147717_4660026133474183642_n.jpg Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

„V extralige nie je ľahký ani jeden zápas. Samozrejme, Trenčania mali hrozivú sériu a víťazstvo ich určite nakopne, no my sa musíme pozerať na seba. V Michalovciach sme podali zlý výkon, na body sme nemali nárok, ale proti Banskej Bystrici to bolo inak. Ak prenesieme veci z posledného zápasu do toho dnešného a zlepšíme efektivitu, verím, že môžeme zvíťaziť za tri body,“ povedal pred zápasom pre klubový web Vlkov Žilina útočník Patrik Koyš.

„Musíme hrať dôrazne, odpracovať a odmakať celý duel. Bude to ťažký boj, ale chceme si odviezť z Trenčína body,“ doplnil Koyša tréner Milan Bartovič. „Bude to pre mňa špeciálne, pretože sa na ľad Dukly vrátim prvý raz v súťažnom zápase. Teším sa na to, verím, že zvíťazíme,“ vyjadril sa 22-ročný kanadský predstaviteľ svorky Miguel Tourigny.

Trenčania sa trápia, Žilina má za sebou dve čerstvé prehry

Slabší výkon HK Dukla Trenčín posadil tím na predposledné miesto v tabuľke. Žilinu však portál betarena.sk vyzdvihuje v kontexte toho, že na konci septembra doma po predĺžení zobrala dva cenné body Košiciam a predovšetkým deklasovala bratislavský Slovan vysoko 6:1.

Potom však prišli dve prehry s Michalovcami a aj s Banskou Bystricou. Svorka tak má na konte 8 bodov za 3 výhry a 4 prehry v doterajších dueloch.

Duel HK Dukla Trenčín - DOXXBet Vlci Žilina začne na Zimnom štadióne Pavla Demitru v utorok 8. októbra o 18:00 hodine.

Nezabúdajte však ani na súťaž so Žilina SP21 o lístky na stretnutie proti Novým Zámkom, ktoré sa uskutoční v piatok 11. októbra o 17:30 hodine v domácej Niké aréne v Žiline.

Do súťaže sa jednoducho viete zapojiť tak, že budete sledovať stránky Žilina SP21 a Vlci Žilina na sociálnej sieti Facebook a dáte lajk na súťažný príspevok. Do komentára pod príspevkom nezabudnite cez znak @ označiť vášho kamaráta, ktorého si na zápas privediete so sebou.


Súvisiaci článok
Vyrovnaný súboj s napínavým rozuzlením. Vlci na domácom ľade vyzvali bystrických Baranov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť