Nedeľa 06. 10. 2024 22:29:30 | Meniny má Natália

Vyrovnaný súboj s napínavým rozuzlením. Vlci na domácom ľade vyzvali bystrických Baranov

Vlci sa naposledy postavili proti Baranom z Banskej Bystrice v závere prípravy na extraligu. V prvom zápase, ktorý hrali proti Bystričanom „na ostro", sa ukázala bojovnosť, chuť zvíťaziť a aj ťaženie do samotného konca stretnutia. Duel z nedele 6. októbra však v žilinskej Niké Aréne rozhodli hostia, a to v záverečnej tretine.

Michal Szentivanyi|6. október 2024|19:59:42

Zdroj: Koláž Žilina SP21

Súvisiaci článok
Domáce „líšky“ zastavili víťazné ťaženie žilinských Vlkov: Z Michaloviec si neodniesli ani bod
Čítajte viac >

DOXXbet Vlci Žilina - HC MONACObet Banská Bystrica 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)

Góly: 20. Tourigny (Kolenič, Varga), 38. Lukosevicius (Tourigny, Bezúch) - 17. Adams (Chicoine, Wedman), 31. Boucher (Faith, Voyer), 52. Adams (Matoušek). Rozhodcovia: Snášel ml., Kocúr – Tvrdoň, Bogdaň, vylúčení: 4:7 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 2382 divákov.

VLCI: LaCouvee - Tourigny, Rajnoha, Gachulinec, Malina, Holenda, Diakov - Mucha, Jones, Lukosevicius - Varga, Walega, Kolenič - Bezúch, Mráz, Koyš - Belluš, Šmida, Melcher - Dúbravík

Bez názvu.jpg Zdroj: zilina.sp21.sk

Patrik Koyš, útočník klubu Vlci Žilina: „Bola to bolestivá prehra, pretože si myslím, že sme dnes boli lepšie mužstvo. Až na posledný zápas so Slovanom sa nedá povedať, že by sme dávali góly. Trápime sa v koncovke a bolo to vidieť aj v tomto zápase. Mali sme kopec šancí a, bohužiaľ, nám to tam nepadá. Verím však, že máme kvalitu a že sa to zlomí. Výkon to nebol vôbec zlý. Mať toľko šancí a nevyhrať ... je to trestuhodné. Drvivá zápasov je o bodoch a láme sa to na maličkostiach. Vybrali sme sa nováčikovskú daň."

Milan Bartovič, tréner klubu Vlci Žilina: „Od prvého buly to bol vyrovnaný zápas. Myslím si, že sme mali puk viac vo svojej moci, no Bystrica hrala to, čo sme vedeli, že bude hrať. Mrzí ma, že v presilovkách góly nepadli. Chyba sa stala v tretej tretine, kde sme dostali zásah na 2:3. Máme prevahu, sme na puku, súper využije jednu chybu a prehráme. Je to škoda, lebo chalani išli na doraz. Tlačíme, dostávame sa do šancí, bojujeme ... a potom príde jedna chyba na modrej čiare a príde obrat. Na jednej strane bude treba asi zapracovať na pokoji na hokejkách. Dnes dva góly nestačili ani na bod. Bude treba viac popracovať na tréningu a dostať väčšiu rozvahu pri hre. Verím, že sa v tomto zlepšíme."

Klub DOXXBet Vlci Žilina čaká ďalší súboj už v utorok 8. októbra o 18:00 hodine na ľade Nových Zámkov.


Súvisiaci článok
Obranca Daniel Kolář opúšťa Žilinu a prestupuje do druhej najvyššej českej súťaže
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť