Piatok 18. 10. 2024 10:26:05 | Meniny má Lukáš

Odhaľte tajomstvá úspešných lídrov na networkingovom podujatí v Žiline

Pozícia lídra je často jednostranne spájaná s podnikaním. To je však omyl. Silného lídra nájdete aj v radoch učiteľov, športovcov, umelcov alebo rodičov. Líder je osoba, ktorá nerozkazuje, ale koučuje, motivuje a veľa sa pýta. Nehovorí „choď“, ale „poďme“. Nevytvára strach. Práve naopak, srší optimizmom, či už voči svojim zamestnancom, žiakom, kolegom, súperom alebo aj vlastným deťom. Bez ohľadu na to, čomu sa venujete, objavte v sebe DNA lídra. Rozvíjajte ho a pomôžte svojim správaním celej spoločnosti. Začnite hneď – na networkingovom podujatí DNA Lídra v Žiline.

Inzercia |9. október 2024|12:30:18

Zdroj: Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

Súvisiaci článok
Čičmany sú ešte krajšie aj vďaka dobrovoľníkom z Poradcu podnikateľa
Čítajte viac >

Je DNA Lídra aj pre vás?

Určite áno, ak túžite po osobnom rozvoji. Ak sa radi inšpirujete príbehmi úspešných ľudí, ktorí opakovane tvrdia, že najlepšie sa odráža z úplného dna. DNA Lídra je podujatie určené pre všetkých manažérov, zamestnancov a ľudí, ktorí majú záujem o kvalitný networking, chcú dostať odpovede na zvedavé otázky od skúsených lídrov alebo rozbiehajú vlastné podnikanie. Zároveň je to skvelá príležitosť aj pre firmy, ktoré chcú svojim zamestnancom dopriať hodnotný teambuilding a posilniť ich tímového ducha.

banner-DNA-lidra_850x260.jpg Zdroj: Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

Podujatie je také zaujímavé, ako zaujímaví sú jeho hostia

DNA Lídra je jedinečné podujatie rozdelené do 4 blokov plných inšpirácie. Na pódiu sa každoročne predstaví osem hostí z rôznych odvetví – od biznisu cez šport až po kultúru.

Ako prví sa tento rok na pódiu objavia Nikoleta Vujisić, známa blogerka a autorka podcastu Break the Rules, a Milan Bez Mapy, zakladateľ cestovateľského blogu. Spoločne sa podelia o svoje skúsenosti so životom mimo kancelárskych stereotypov a influencer marketingom.

V bloku s názvom Za hranicami Slovenska, za hranicami seba nás Tatiana Ondrejková, CEO a spolumajiteľka Pelikan.sk, a Dominika Beňová, zakladateľka značky MALINNA°, prevedú svojou cestou k vybudovaniu úspešného európskeho biznisu.

Maroš Molnár, profesionálny kondičný tréner, a Martin Boháč, uznávaný estetický a rekonštrukčný chirurg, sa zamerajú na to, ako si udržať zdravé telo aj dušu, aj keď čelíte extrémnym výzvam.

V záverečnom bloku rozoberieme zákulisie hudobného manažmentu. Michal Kaščák, organizátor festivalu Pohoda, a Slavomír Gibarti, líder hudobnej skupiny HRDZA, budú diskutovať na tému Pohodový manažment, ktorý nikdy nezhrdzavie.

Zábava s biznisom a vzdelávaním idú dokopy

Podujatie DNA Lídra povedie vtipný a pohotový moderátor Slávo Jurko. Na predchádzajúcich ročníkoch vyspovedal hostí trefnými otázkami. Aj na tohtoročnom DNA Lídra bude mať pripravené otázky na telo. Hudobnými hosťami podujatia sú huslistka Martina Výbohová a skupina HRDZA, ktorí navodia uvoľnenú atmosféru. S pohárom vína rozprúdia medzi hosťami (nielen) pracovný networking.

_STD6158-Enhanced-NR.jpg Zdroj: Poradca podnikateľa, spol. s r. o.

Čo hovoria účastníci minulých ročníkov?

„Výborne zorganizované podujatie v odľahčenej atmosfére, ktorého hostia vás svojimi myšlienkami obohatia ako z osobnostného, tak aj z profesijného hľadiska.“ Matej Krajčík, 101 drogéria

„Perfektné, oddýchli sme si a zasmiali sa po dlhej dobe! Zároveň tu boli inšpiratívne príbehy manažérov a majiteľov slovenských firiem – super, prídeme aj nabudúce.“ Martina H.

Od lídra pre lídrov

Sme Poradca podnikateľa – 35 rokov informujeme, vysvetľujeme a komentujeme legislatívu. Prinášame spoľahlivé skratky a riešenia - jednoducho, zrozumiteľne a ľudskou rečou. Pravidelne organizujeme prestížne konferencie a odborné školenia.

Všetky informácie a vstupenky na DNA Lídra 2024 nájdete na profivzdelavanie.sk.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Poradca podnikateľa, spol. s r. o.


Súvisiaci článok
Nenechajte si ujsť čarovný večer plný svetlonosov a zábavy v Château Gbeľany
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť