Sobota 05. 10. 2024 13:21:32 | Meniny má Viera

Startup Weekend Žilina: Zažite víkend, kde sa mení budúcnosť!

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, pretože Startup Weekend Žilina prichádza s jedenástym ročníkom! Od piatka 18. do nedele 20. októbra 2024 sa Inžinierske centrum Siemens Mobility - NORDCITY Obchodná premení na epicentrum kreativity, inovácií a networkingových príležitostí.

Tlačová správa|1. október 2024|14:30:02

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Startup Weekend Žilina

Súvisiaci článok
Astronómovia pozývajú na veľké nebeské divadlo. S príchodom jesene sa objaví dlhoočakávaná kométa
Čítajte viac >

Tento dynamický 54-hodinový hackathon je určený pre všetkých nadšencov. Či už ste programátor, dizajnér, UXáčka, marketér, obchodníčka, odborník na právo alebo jednoducho kreatívna duša, Startup Weekend Žilina je pre vás. Toto podujatie je príležitosťou na osobnostný a profesionálny rast, učenie sa od najlepších a spoznávanie rovnako zapálených ľudí.

Počas víkendu budete mať šancu predstaviť svoj nápad, validovať ho, tvoriť prototypy a spolupracovať v tímoch pod vedením skúsených mentorov z oblastí biznisu, technológií a marketingu. Ak nemáte nápad, na ktorom by ste chceli pracovať, pridajte sa k nápadu niekoho iného. Na konci víkendu svoj projekt odprezentujete spolu s tímom odbornej porote, investorom a podnikateľským lídrom.

Medzi porotcami nebude chýbať ani Tatiana Ondrejková, úspešná podnikateľka a investorka z relácie Jama levova, ktorá má bohaté skúsenosti s podporou inovatívnych nápadov. Najlepší projekt získa šancu na podporu od investorov a ďalší rozvoj.

Mentorov a porotcov budeme postupne predstavovať, zatiaľ sa môžeš tešiť napríklad na mentorku Ioana Frincu - CTO z Rumunskej poisťovne Eazyinsure, ktorá vám vie pomôcť vo svete fintechu, alebo napríklad na mentora Petra Utekala - CTO v spoločnosti AiApply, ktorý je expert na to, ako prepájať nástroje umelej inteligencie s ostatnými technológiami a pod.

Prečo sa zapojiť?

  • Podporíte out-of-the box myslenie ako doplnok k logickému mysleniu. Výsledkom je a búranie domnelých hraníc, čo je možné.
  • Máte jedinečnú možnosť poskladať tím a sústredene sa venovať práci počas celého víkendu. O priestor, technické zabezpečenie sa starajú organizátori a partneri.
  • Zistíte, či má daný nápad zmysel, či do neho investovať svoj čas a peniaze.
  • Navyše, stretnete mentorov, skúsených odborníkov z praxe, ktorí vám poskytnú cennú spätnú väzbu a môžu vám pomôcť v rámci networkingu pri rozvíjaní ďalšieho biznisu.
  • Získte nové kontakty, skúsenosti, zručnosti v oblasti podnikania a startupov.
  • A okrem toho si užijete kopec zábavy a uvoľnenej atmosféry, ktorá vám pomôže naplno využiť svoju kreativitu a vytvárať skvelé nápady.

Nezáleží na tom, aké sú vaše jazykové alebo odborné zručnosti – dôležité sú kreativita, vášeň a odhodlanie. Môžete vytvoriť vlastný tím alebo sa pridať k inému tímu, ktorý vás inšpiruje. Možno sa stanete spoluzakladateľom ďalšieho úspešného biznisu.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť. Staňte sa súčasťou tejto vzrušujúcej cesty od nápadu k podnikateľskému plánu alebo funkčnému prototypu. Počet miest je obmedzený a lístky sa rýchlo míňajú, preto neváhajte a zaregistrujte sa čo najskôr! Lístky si zakúpite aj na TOMTO ODKAZE.

Čo všetko zahŕňa cena lístka?

  • priestor a miesto na prácu na celý víkend,
  • mentoring od skúsených mentorov z rôznych business oblastí,
  • strava na celý víkend (2x večera, 2x raňajky, 2x obed),
  • káva, čaj či energetické nápoje,
  • jedinečné účastnícke tričko "Startup Weekend Žilina",
  • kancelárske potreby,
  • dobrú náladu,
  • rôzne darčeky od našich partnerov.

Minulé ročníky priniesli úžasné projekty ako napríklad Herbovka - platforma na prenájom nevyužitých záhrad, Carameet - event management aplikácia alebo platforma eFarmers, ktorá má za úlohu spájať farmárov a spotrebiteľov.

Pre viac informácií nás sleduj na našich sociálnych sieťach. Startup Weekend Žilina 2024 môže zmeniť váš život! Vykročte aj vy na svoju cestu k úspechu!

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Bytčiansky jarmok sa uskutoční! Mesto oznámilo nový termín
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť