Sobota 05. 10. 2024 09:03:08 | Meniny má Viera

Na stretnutie s Komárnom si Šošoni veria. Proti nováčikovi ligy nastúpia s Pekaríkom

Uprostred mája 2024 ostali všetci v nemom úžase, keď klub z Komárna po víťazstve v Trebišove postúpil medzi slovenskú futbalovú elitu. V Niké lige sa teraz stretnú so Šošonmi. Tí si na nováčika veria.

Michal Szentivanyi|29. september 2024|12:00:03

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/MŠK Žilina

Súvisiaci článok
Staňte sa súčasťou tímu MŠK Žilina: Momentálne sú otvorené tieto tri pozície
Čítajte viac >

Šošonov z MŠK Žilina čaká toto stretnutie v nedeľu 29. septembra, o čom informovali na svojom webe. Duel 9. kola Niké ligy má na domácom žilinskom trávniku výkop o 18:00 hodine a povedie ho ako hlavný rozhodca Pavel Ochotnický.

Je to síce nováčik, no nie je to ľahký súper

Na tému nedeľného zápasu sa vyjadril aj tréner Šošonov Michal Ščasný. „Ako sa potvrdilo aj po Košiciach, bude nás v nedeľu 29. septembra čakať kvalitný protivník, ktorý to má v obrane dobre zorganizované. Posledné výsledky to len potvrdzujú, keď vyhrali s Bystricou i Košicami. Sú nepríjemní, dobre bránia a vedia si počkať na svoju príležitosť. Koncentrácia, „pumpovať“ naplno od prvej minúty a otvoriť súpera gólom," povedal pre web klubu Ščasný.

Screen Shot 09-28-24 at 09.14 AM.JPG Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/MŠK Žilina

Tím posilnil už aj Peter Pekarík. „Takýto príchod je obrovským prínosom pre kabínu. Nie iba na samotnom trávniku, ale aj mimo neho – prístup a jeho profesionalizmus. Po pár dňoch sa môžem len zopakovať, že keď mladí chalani iba sledujú jeho vnímanie futbalu, tak ich to môže ešte viac naštartovať. Aby tu bol raz ďalší Pekarík, aby mal niekto takú kariéru, akú mal Peky. Lebo to sa nedeje často," prízvukoval tréner Ščasný.


Súvisiaci článok
MŠK Žilina získala posilu v podobe Petra Pekaríka: Vracia sa do klubu, kde odštartoval svoju kariéru
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť