Štvrtok 19. 09. 2024 06:12:09 | Meniny má Konštantín

Privítajú ich s veľkou pompou. Fanúšikovia odprevadia Vlkov Žilina do extraligy štýlovo a letne

Stá sezóna a oslávia ju v extralige. Reč je o Vlkoch Žilina, ktorí v septembri opäť vstupujú do klubu tých najlepších. Vedia to aj fanúšikovia, ktorí sa na extraligu chystajú spolu s podporovateľmi Ultras. Na poslednom prípravnom zápase na domácom ľade sa chystá letné prekvapenie a súťaž.

Michal Szentivanyi|9. september 2024|12:30:07

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Šesť gólov v rade: Vlci Žilina porazili Púchov vysoko 8:2
Čítajte viac >

Fanúšikovská skupina Ultras o rozlúčke s letom a odprevádzaní Vlkov Žilina do extraligy informovala na sociálnej sieti. Posledný prípravný zápas sa blíži a bude akousi generálkou predtým, ako svorka vstúpi do extraligového ringu. „V utorok 10. septembra o 17:30 hodine nastúpia naši Vlci na posledný domáci prípravný zápas proti Bystrici. Ultras Žilina ťa pozýva na svoju pláž do Éčka, na ktorej sa rozlúčime s letom a odprevadíme našich Vlkov do novej sezóny," informovala skupina Ultras Žilina.

458410980_1061973725928037_318466467511517207_n.jpg Zdroj: Facebook/Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Fantázii sa medze nekladú, no dress code je jasný a môžete aj vyhrať

Na poslednom prípravnom zápase na domácom ľade bude stanovený aj dress code. Je plážový. Na škále možností sú plavky, šľapky, klobúčiky, slnečné okuliare či nafukovačky.

To však nie je všetko, pretože ako fanúšikovia máte možnosť súťažiť. Tri najlepšie outfity budú odmenené voucherom do nášho UltrasShopu, tak sa predveď! Na zápase sa budeš môcť registrovať do Ultrasu či zaobstarať nový merch. K tomu všetkému ťa čaká ešte jedno veľké prekvapenie," doplnili Ultras Žilina.

Lístky na prípravný zápas Vlkov Žilina proti tímu z Banskej Bystrice, ktorý sa odohrá v utorok 10. septembra 2024 o 17:30 hodine, si môžete kúpiť na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa doma postavili Novým Zámkom. Najtesnejší gólový rozdiel a rozhodujúci záver zápasu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť