Pondelok 16. 09. 2024 21:08:18 | Meniny má Ľudmila

Žilinskí Vlci očakávajú v Púchove víťazstvo: Tréner Bartovič ešte nemá jasno, akú zvolí zostavu

Žilinskí Vlci sa pripravujú na rozhodujúci zápas v B-skupine JOJ Šport Slovenského pohára, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. septembra o 17:30 v Púchove. Po úspešnom prvom zápase proti Topoľčanom očakávajú jednoznačné víťazstvo aj na ľade druholigistu. Tréner Milan Bartovič však ešte nemá jasno v zostave, keďže niektorí hráči sú zranení alebo sa zotavujú z virózy. Útočník Róbert Varga potvrdil, že cieľom tímu je víťazstvo a postup medzi štyri najlepšie tímy pohárovej súťaže.

Juliana Krčulová|7. september 2024|12:00:05

Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa doma postavili Novým Zámkom. Najtesnejší gólový rozdiel a rozhodujúci záver zápasu
Čítajte viac >

Žilinskí hokejisti veria v úspech aj proti druholigistovi

V sobotu 7. septembra podvečer, o 17:30 hodine, čaká žilinských Vlkov druhý a zároveň posledný zápas v B-skupine JOJ Šport Slovenského pohára v Púchove. Prvý zápas v skupine na ľade prvoligových Topoľčian zvládli skvele 7:3 a na ľade druholigistu očakávajú jednoznačné víťazstvo. Klub o tom informoval na oficiálnom webe.

Napriek rozdielu v súťažiach, hráči nechcú nič podceniť. „Určite nie. Je to zápas ako každý iný. Pripravujeme sa síce najmä na extraligu, ale pohár nehráme iba z povinnosti. Chceme v ňom vyhrávať a obhájiť triumf. S takýmto nastavením sme uspeli v Topoľčanoch a pôjdeme s ním aj do Púchova,“ povedal pred zápasom Jakub Kolenič.

458634137_1061972839261459_3200990657930333017_n.jpg Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Tréner Vlkov spod Dubňa, Milan Bartovič, ešte nemá jasno, akú zostavu zvolí proti Púchovu. „Máme niektorých hráčov zranených, ďalší sa musia doliečiť z ľahšej virózy, ktorú máme v tíme. Tí, ktorí dostanú šancu, sa jej však musia chytiť. Budem si robiť podrobné poznámky a vôbec sa nezaujímam o to, proti akému súperovi a z akej súťaže hráme. Podstatné bude pre mňa to, ako budeme hrať my,“ uviedol 43-ročný tréner Žiliny.

Útočník Róbert Varga potvrdil, že Vlci sa v považskom derby chystajú do Púchova s cieľom zvíťaziť a postúpiť medzi štyri najlepšie tímy pohárovej súťaže. „Do pohára sme sa prihlásili ako obhajca najmä preto, aby sme v ňom uspeli. Nepozeráme sa, proti komu hráme. Urobíme všetko pre to, aby sme vyhrali a potešili fanúšikov. Chcem ich aj touto cestou pozvať na zápas. Zo Žiliny je to pár desiatok minút autom, takže verím, že si spravíme spoločne príjemný sobotný hokejový večer,“ pozval fanúšikov Vlkov žilinský útočník.


Súvisiaci článok
Zväz ľadového hokeja sprísňuje pravidlá. Bezpečnosť je prvoradá, chrániče krku sú odteraz povinnosťou
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť