Streda 18. 09. 2024 18:46:39 | Meniny má Eugénia

Svorka na domácom ľade vyzvala český Frýdek-Místek. Štvrtý prípravný duel rozhodla záverečná tretina (VIDEO)

Hokejový tím Vlci Žilina počas štvrtku 22. augusta vykorčuľoval na domáci ľad. V rámci série prípravných duelov sa tu stretol s českým tímom HC Frýdek-Místek. Gólov veľa nepadlo a rozhodol až ten, ktorý padol v tretej tretine. Jeho autorom boli, žiaľ, naši českí susedia. Tím pod Dubňom gólovo prehovoril len raz, a to cez mladého útočníka Jakuba Koleniča.

Michal Szentivanyi|23. august 2024|08:00:11

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Svorka hlási poslednú legionársku posilu do svojich radov. Rady obrancov obohatí zvučné meno z Kanady
Čítajte viac >

DOXXbet VLCI Žilina – HC Frýdek-Místek 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)

Góly: 46. Kolenič (Jones) – 3. Havránek (Ostřížek), 56. Gerych. Vylúčenia: 3:8, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:1, 1 025 divákov.

VLCI: Košarišťan – Tourigny, Rajnoha, Kolář, Pobežal, Holenda, Dyakov, Jakubík – Kolenič, Jones, Fejes – Dej, Šmida, Dúbravík – Melcher, Juščák, Beták – Rojko, Rehák, Lopušan – Kopij.

Milan Bartovič, tréner: „Dnes dostali šancu viacerí mladí hráči a juniori, takisto možno tí, ktorí s nami nebudú v prvom tíme počas celej sezóny, ale na to sa nebudeme vyhovárať. V zápase sme urobili množstvo taktických chýb, prepadli sme viackrát do prečíslení o jedného – dvoch hráčov, čo sa nám nesmie stávať. Nepáčil sa mi od začiatku prístup niektorých hráčov, hrali sme priveľmi uvoľnene, v niektorých momentoch bolo na ľade veľa anarchie, a to si musíme hneď v piatok 23. augusta na tréningu rozobrať. Dúfam, že sa čoskoro vrátia zranení hráči a budeme v plnej zostave a formovali všetko na extraligu.“

IMGL8294.jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk/Daniel Stehlík

Rastislav Dej, útočník: „Zápas nám ukázal, že máme stále na čom pracovať. Bolo to z našej strany nemastné-neslané. Dostali sme gól v našej presilovke o dvoch hráčov, čo by sa absolútne nemalo stávať, skôr by to malo byť naopak. Snažili sme sa tlačiť do bránky, ale nedarilo sa nám naštartovať. Hostia hrali jednoducho, mali veľa prečíslení po našich chybách, čomu sa musíme do začiatku extraligy vyvarovať, lebo by nás to stálo zápasy. Musíme myslieť viac na defenzívu a určite nás neteší ani to, že sme strelili iba gól. Potrebujeme byť viac hladní po góloch.“

Vlkov Žilina čaká najbližší prípravný duel v utorok 27. augusta 2024. Žilinskí hráči budú hosťami na ľade tímu MHk 32 Liptovský Mikuláš.


Súvisiaci článok
Vlkov počas prípravy preveril súper z českých Pardubíc. Napokon rozhodla až tretia tretina
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť