Streda 18. 09. 2024 18:42:05 | Meniny má Eugénia

Vlkov počas prípravy preveril súper z českých Pardubíc. Napokon rozhodla až tretia tretina

Vlci Žilina pokračujú vo svojej jazde prípravných zápasov pred extraligou. Tretím súperom počas utorka 20. augusta boli Pardubice z Českej republiky. Po prehre s Liptovským Mikulášom a výhre nad Duklou Trenčín tak prišla opäť prehra. Svorka na ľade Českej Třebovej viedla vyrovnané skóre až do poslednej tretiny, kde sa nakoniec presadili hokejisti skúseného českého mužstva.

Michal Szentivanyi|21. august 2024|08:00:03

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Prípravné zápasy Vlkov Žilina pokračujú proti Pardubiciam a Frýdku-Místku
Čítajte viac >

DOXXbet VLCI Žilina - HC Dynamo Pardubice 2:3 (1:1, 1:1, 0:1)

Góly: 19. Koyš (Mráz), 24. Kolenič (Jones) – 1. Sedlák (Čerešňák), 31. Smejkal (Sedlák), 46. Vondráček (Houdek). Vylúčenia: 4:2, presilovky a oslabenia: 0:0, 1124 divákov (vypredané, hralo sa v Českej Třebovej).

VLCI: LaCouvée – Tourigny, Rajnoha, Gachulinec, Holenda, Pobežal, Dyakov, Kolář – Kolenič, Jones, Dej – Koyš, Šmida, Mráz – Melcher, Galamboš, R. Varga – Belluš, Juščák, Beták - Rehák.

456239887_1049824323809644_3475053631629195293_n.jpg Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Daniel Babka starší, asistent trénera: „Dostali sme gól hneď v prvom striedaní, čo bolo dosť nečakané. Chalani sa ale potom dostali do zápasu. Rozdiel v kvalite kádrov bolo vidno, keď to roztočila prvá lajna súpera, mali sme čo robiť. Chalani ale bojovali, celý zápas chytal famózne Connor. Kým sme si zvykli na rýchlosť súpera, trochu nám to trvalo. Pardubickí hráči dostupovali k našim okamžite, najmä v druhej tretine nám to robilo problémy. Výkon tímu však hodnotím ako dobrý.“

Patrik Koyš, útočník: „Nastúpili sme proti asi jednému z najlepších tímov v Európe. Myslím si, že sme neodohrali vôbec zlý zápas. Pardubice boli, samozrejme, aktívnejšie a lepšie, ale my sme sa im tímovosťou, výbornou prácou a skvelým Connorom v bránke vyrovnali a dokázali sme im vzdorovať. Neboli sme ďaleko od remízy. Určite to bola pre nás pekná skúsenosť hrať s takýmto tímom. Duel sme odohrali so cťou a verím, že nám to pomôže do ďalšej práce na novú sezónu.“

Vlkov Žilina čaká najbližší domáci prípravný zápas už vo štvrtok 22. augusta o 17:30 hodine proti českému súperovi HC Frýdek-Místek. Vstupenky na duel si zakúpite na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Žilinskú svorku dopĺňa posila zo zámoria. Útočnícke rady podporí známy americký krídelník
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť