Štvrtok 19. 09. 2024 13:35:26 | Meniny má Konštantín

Motorkárovi sa stal osudným prejazd horským priechodom Huty. Čelná zrážka s autom bola fatálna

Je potrebné, aby boli vodiči na cestách obozretní. Polícia totiž v týchto hodinách dokumentuje ďalšiu vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul motocyklista. Jeho život sa náhle skončil na horskom priechode na Liptove.

Michal Szentivanyi|16. august 2024|14:43:00

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
V Turzovke úradovali zlodeji. Rozhodli sa okradnúť 21-ročného muža, polícia už vzniesla obvinenie
Čítajte viac >

O prípade informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková „Počas piatka 16. augusta v poobedných hodinách došlo na ceste číslo II/584 za obcou Liptovské Matiašovce, okres Liptovský Mikuláš, k vážnej dopravnej nehode. Vodič riadil motocykel značky Honda v smere z Liptovského Mikuláša na horský priechod Huty, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin v pravotočivej zákrute prešiel do protismeru," uviedla Šefčíková.

dasdasda.jpg Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Vodič motocykla následne prišiel do stretu s osobným motorovým vozidlom značky Peugeot. „48-ročný vodič motocykla utrpel zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. Vodič vozidla sa na mieste podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U nebohého bola nariadená pitva," doplnila Šefčíková.

Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Podľa Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Žiline na mieste zasahovali štyria členovia hasičského tímu s jedným kusom techniky.


Súvisiaci článok
Kysuce za niekoľko hodín poznačila ďalšia tragická nehoda. Na ceste vyhasol život 64-ročného chodca
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť