Štvrtok 19. 09. 2024 01:51:53 | Meniny má Konštantín

Z útulku do nového domova: Nuty s nežnou dušou čaká na svoju rodinu

Nuty, psík s nežnou dušou, čaká na svoju novú rodinu v Útulku Žilina. Tento malý ochranca, ktorý sa našiel v Budatíne, je pripravený začať nový život po boku milujúcej rodiny. Hoci je jeho minulosť zahalená rúškom tajomstva, je pripravený darovať svoju lásku a vernosť tým, ktorí mu poskytnú nový domov plný lásky a bezpečia.

Juliana Krčulová|8. august 2024|13:00:00

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Čipovaná, vakcinovaná a pripravená na lásku: Fenka Valentína hľadá nový domov
Čítajte viac >

Nuty sa narodil v júni 2021 a aktuálne váži iba 10,5 kilogramu. Našiel sa v Budatíne a do Útulku Žilina sa dostal 3. júna 2024.

„Nuty je psík s nežnou dušou. Aj keď na prvý pohľad pôsobí rezervovane, ukrýva v sebe veľa lásky, ktorú by rád daroval svojej novej rodine. Jeho minulosť je zahalená tajomstvom, a preto je ťažké odhadnúť, čo všetko prežil. Napriek tomu sa dokáže prispôsobiť a so správnou dávkou trpezlivosti a lásky si zvykne na nových ľudí,“ ozrejmili dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Hoci je Nuty podľa ich slov telom malý, srdcom je veľký ochranca - taký malý Napoleon, avšak, nie je vhodný k deťom. Na vodítku chodí pekne a veľmi rád aportuje, keď si na človeka zvykne, rád sa pomojká.

„Nuty je čipovaný, vakcinovaný, ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom a kastrovaný. Všetko je pripravené na to, aby mohol začať nový život po boku milujúcej rodiny. Potrebuje len šancu dokázať, aký je úžasný spoločník. Nuty čaká na niekoho, kto mu poskytne nový domov plný lásky a bezpečia. Dajte mu šancu, aby sa stal vaším verným priateľom a ochrancom,“ vyzvali dobrovoľníci.

V prípade záujmu o adopciu Nutyho, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Beny sa po 10 rokoch vrátil z adopcie: Útulok Žilina hľadá pre neho novú rodinu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť