Streda 18. 09. 2024 08:19:43 | Meniny má Eugénia

Muž v obchodnom dome v Bytči ukradol tovar a pracovníkovi SBS sa vyhrážal nožom

V obchodnom dome v Bytči mal muž odcudziť z predajnej plochy tovar v hodnote 5,55 eura, pričom prešiel pokladničnou zónou bez zaplatenia. Pracovník bezpečnostnej služby ho vyzval, aby zostal na mieste a tovar vrátil, no muž mal vytiahnuť nôž so slovami, že ak ho nepustí von z predajne, tak ho použije proti nemu.

Juliana Krčulová|10. júl 2024|14:44:58

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Opitý cyklista šokuje úrady: Muž nafúkal neuveriteľných 5,38 promile
Čítajte viac >

Muža zadržali po pokuse o krádež v Bytči

V nedeľu 7. júla ráno v obchodnom dome v Bytči mal muž odcudziť z predajnej plochy tovar v hodnote 5,55 eura, pričom prešiel pokladničnou zónou bez zaplatenia. Zástupcovia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline o tom informovali na sociálnej sieti.

„Pri odchode z prevádzky bol vyzvaný pracovníkom bezpečnostnej služby, aby zostal na mieste a tovar vrátil. Na to mal muž vytiahnuť nôž so slovami, že ak ho nepustí von z predajne, tak tento použije proti nemu, v dôsledku čoho došlo medzi nimi k fyzickej potýčke,“ priblížili policajti vo svojom príspevku s tým, že vďaka rozvážnemu prístupu pracovníka SBS situácia neeskalovala, a po včasnom príchode policajnej hliadky bol muž zadržaný.

Z dostupných informácií vyplýva, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vzniesol 28-ročnému mužovi obvinenie a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie.


Súvisiaci článok
Kysučan sa vyhrážal bratovi smrťou. Za jeho správaním bol alkohol, súd mu udelil trest
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť