Utorok 02. 07. 2024 08:10:34 | Meniny má Berta

Festival Skaly 2024 klope na dvere: Nezmeškajte svetové mená, elektrostage a skvelé jedlo!

Priatelia, prázdniny nám už klopú na dvere a my ich s radosťou privítame, pretože je to znamenie, že leto je konečne tu ! S letom si všetci spájame slniečko, teplo, voľno a chceme počas neho stráviť pekný čas s priateľmi v príjemnom prostredí. My sme našli pre teba skvelú kombináciu tohto všetkého ! Tak si sprav voľno cez víkend 23-24. augusta a príď na Slnečné skaly, kde bude celý víkend kvalitná hudba, skvelá zábava, dobré jedlo a neopakovateľná atmosféra, pretože sa bude konať festival Skaly 2024!

Tlačová správa|28. jún 2024|16:00:02

Zdroj: Facebook/SKALY Festival

Súvisiaci článok
Čičmany sú ešte krajšie aj vďaka dobrovoľníkom z Poradcu podnikateľa
Čítajte viac >

Tento rok festival ponúka skvelý lineup, ktorý by ste si nemali nechať ujsť!

Hlavný „Skaly Stage“ privíta svetovú kapelu N.O.H.A. hrajúcu kombinácie DNB a world music, ktorej piesne Tu Café, Dinero ci Dive in Your Life pozná snáď každý. Veľké zastúpenie má slovenská scéna - kapely ako Heľenine oči, Billy Barman, Medial Banana, Gleb, Puding Pani Elvisovej, Chiki Liki Tu-a a mnoho ďalších ani tento rok nebudú chýbať.

Novinkou však budú známe a svetové mená na elektrostagi, kde sa môžete tešiť na celosvetovo uznávaného DJ Metrika, ktorý docestuje z Anglicka, z Austrálie prídu Ekko and Sidetrack, ktorí na Slovensku vystúpia úplne prvýkrát. Taktiež môžeš vidieť a vypočuť si sety od Djs Prolix, The Clamps, Ed Solo, Arkaik, Brother culture, pričom support im budú robiť top DJ´s z českej a slovenskej scény.

poster-web-skaly-v2.jpg Zdroj: Facebook/SKALY Festival

Ďalšou novinkou bude tretí „Hoffmann Stage“, na ktorom si návštevníci budú môcť užiť kvalitných umelcov známych hlavne z klubov. Za zmienku určite stoja aktuálne alternatívne topky Berlin Manson, Dušan Vlk, Temný Rudo, Fvck_kvlt, ktorí vystúpia v piatok. V sobotu zase prinesie dávku satiry kapela Marhule, Pentagramček a vystúpi aj CP Combo v zložení Vec, Zverina a Supa.

Neodmysliteľnou súčasťou festivalu Skaly je skvelé jedlo a pitie, o ktoré sa aj tento rok postará Žilinský Street Food Park! V spolupráci s ich predajcami na festival prinesú špeciality od výmyslu sveta. Na svoje si prídu milovníci sladkého, slaného, mäsožravci, ale aj vegetariáni, či vegáni. Samozrejmosťou je dobrá káva, trucky s alkoholickými aj nealkoholickými nápojmi a výčap piva.

Súčasťou tohtoročných Skál bude bubnovačka, game-zóna, chill-zóna, handmade market a sprievodný program. Vstupenku na 2-dňový festival si môžeš kúpiť na stránke www.festivalskaly.sk.

Tento rok máme ešte jednu novinku, a tou je aj predaj VIP lístkov. Po zakúpení bude mať návštevník k dispozícii komfortne zariadenú VIP zónu so samostatnými toaletami a barom. Taktiež dostanú tričko s logom festivalu, vouchery na drinky a jedlo a určite ich zaujme možnosť stretnúť sa s vystupujúcimi umelcami.

Aby ti žiadne aktuálne, podstatné a organizačné informácie neušli, môžeš svoju účasť potvrdiť aj v udalosti na Facebooku.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto obľúbeného festivalu ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Okúste Budatínske leto na vlastnej koži. Množstvo aktivít na seba nenechá dlho čakať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť